Horoskop za bebe – Vodolija

Horoskop za bebe rođene od 20. Januara – 18. Februara

 

Horoskop za bebe - RibeVaša beba Vodolija je veoma originalna, nestašna i uvek spremna za akciju. Znatiželjna i društvena, beba Vodolija je zainteresovana za neobične stvari, objekte koji se kreću, žive boje i sve što je animirano. Privlače ih električni uređaji, kao što su tv, računar, radio… Brzo će otkriti gde uključiju i isključiju i izluđivaće vas time.

Jedan od najvećih problema sa bebom vodolijom je što joj sve brzo dosadi. Stalno joj je potrebno nešto novo.

Promenljivog su raspoloženja i mišljenja. Može se desiti da budu vesele i tužne u istom danu. Ako vam odgovore sa „ne“, može se desiti da se ubrzo predomisle. Ako ih pustite da par minuta razmisle, dobićete razumniji odgovor.

Kako bude rasla, mozak će joj raditi sve brže. Zato za svoju malu Vodoliju morate uvek imati spremne nove izazove. Neće se baš uklapati u školski sistem, pa razmišljajte i o dodatnim aktivnostima kojima će razvijati svoje sposobnosti.

Kad poraste biće smirenija. Važno je da je naučite da bude odgovorna i savesna u životnim izborima. Time ćete sprečiti da u životu ide uvek lakšim putem.

Uvek treba imati na umu da je dete Vodolija posebno. Ono neće ići utabanim stazama i zahvaljujući takvim osobama menja se svet.

Poznate vodolije:

Wolfgang Amadeus Mozart, Charles Darwin, Oprah Winfrey, Phil Collins, Vanessa Redgrave, Christian Bale, Justin Timberlake, Shakira, Alice Cooper, Natalie Imbruglia, Christiano Ronaldo, Bob Marley, John Travolta, Emma Bunton.

 

Pogledajte ostale horoskopske znake:

Horoskop za bebe - OvanOvan

 

 

BikHoroskop za bebe - Bik

 

 

Horoskop za bebe - BlizanciBlizanci

 

 

Horoskop za bebe - RakRak

 

 

Horoskop za bebe - LavLav

 

 

Horoskop za bebe - DevicaDevica

 

 

VagaHoroskop za bebe - Vaga

 

 

Horoskop za bebe - skorpijaŠkorpija

 

 

Horosko za bebe - StrelacStrelac

 

 

Horoskop za bebe JaracJarac

 

 

Horoskop za bebe - VodolijaVodolija

 

 

Horoskop za bebe - RibeRibe

 

 

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

Horoskop za bebe - Bik

Horoskop za bebe – Bik

Horoskop za bebe rođene od  20. Aprila – 20. Maja.   Bebe Bikovi su usporene, kao i njihov zodijački znak i nisu preterano aktivne u ranom životnom dobu. One ne vole promene i uživaju u ... »»

Horoskop za bebe Jarac

Horoskop za bebe – Jarac

Horoskop za bebe rođene od 22. Decembra - 19. Januara   Vaša beba Jarac će biti tihog i mirnog temperamenta. Bebe Jarčevi su promišlene, rezervisane, diplomatične i odlučne. Iznendaiće vas njihova zrelost. One su ... »»

Horoskop za bebe - Ovan

Horoskop za bebe – Ovan

Horoskop za bebe rođene od 21. marta – 19. aprila   Vaša beba Ovan je verovatno rođena koji dan pre termina. Deca Ovnovi su nestrpljiva da stignu na svet i započnu životnu ... »»