Horoskop za bebe – Strelac

Horoskop za bebe rođene od 22. Novembra – 21 Decembra

 

Horosko za bebe - StrelacVaša čerka ili sin Strelac je rođeni avanturista i mora sve lično da proba. Očekujte da će od početka života upadati u svakakve nevolje pomerajući sve postavljene granice.

Druga strana medalje njihovog energičnog temperamenta je to što im sve vrlo brzo dosadi. Žedni su znanja, vole da istražuju i otkrivaju nove stvari i okrenuti su spoljašnjem svetu. Da bi njihov um bio zaokupiran treba obezbediti puno stimulansa. Imaju i nestašnu stranu – učiniće sve kako bi privukli vašu pažnju. Pazite se izliva neraspoloženja uzrokovanih premorom.
Kada krene u školu, vaš mali Strelac će biti prilično nepostojan đak jer sve zavisi od njegovog entuzijazma. Ako mu se predmet sviđa, učiće brzo i lako, ali ako im je tema dosadna odbijaće dalje da uče.

Nisu dobri sa parama, pa im nemojte davati ceo džeparac odjednom, ili će ga potrošiti dok trepnete. Polako će naučiti da budu pažljiviji sa novcem.

Dete Strelac je veoma samostalno, slobodno i nemirno. Za sve svoje avanture tražiće potvrdu od strane prijatelja. Da bi dostigli ciljeve kojima teže, portebno im je da znaju da roditelji veruju u njih i ono što rade.

Moraćete da budete strogi po pitanju nekih pravila koja se moraju poštovati ne samo zbog njihove bezbednosti, već i napredovanja u životu, ali gajiti dete Strelca je pravo uživanje, iako ćete verovatno sve vreme biti na oprezu.

Poznati Strelci:

Walt Disney, Boris Becker, Tina Turner, Bruce Lee, Jimi Hendrix, Winston Churchill, Woody Allen, Britney Spears, Ozzy Osbourne, Frank Sinatra, Beethoven, Brad Pitt, Steven Spielberg,Samuel L Jackson

Pogledajte ostale horoskopske znake:

Horoskop za bebe - OvanOvan

 

 

BHoroskop za bebe - Bikik

 

 

 

Horoskop za bebe - BlizanciBlizanci

 

 

Horoskop za bebe - RakRak

 

 

Horoskop za bebe - LavLav

 

 

Horoskop za bebe - DevicaDevica

 

 

VHoroskop za bebe - Vagaaga

 

 

Horoskop za bebe - skorpijaŠkorpija

 

 

Horosko za bebe - Strelac

Strelac

 

 

Horoskop za bebe JaracJarac

 

 

Horoskop za bebe - VodolijaVodolija

 

 

Horoskop za bebe - RibeRibe

 

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

Horoskop za bebe - Vaga

Horoskop za bebe – Vaga

Horoskop za bebe rođene od 23. Septembra – 22. Oktobra   Bebe Vage su vazdušni znak pod uticajem planete Venere. One nisu ni malo stidljive i stalno se trude da privuku pažnju. ... »»

Horoskop za bebe - Bik

Horoskop za bebe – Bik

Horoskop za bebe rođene od  20. Aprila – 20. Maja.   Bebe Bikovi su usporene, kao i njihov zodijački znak i nisu preterano aktivne u ranom životnom dobu. One ne vole promene i uživaju u ... »»

Horoskop za bebe - Ovan

Horoskop za bebe – Ovan

Horoskop za bebe rođene od 21. marta – 19. aprila   Vaša beba Ovan je verovatno rođena koji dan pre termina. Deca Ovnovi su nestrpljiva da stignu na svet i započnu životnu ... »»