Horoskop za bebe – Blizanci

Horoskop za bebe rođene od 21. Maja – 20. Juna

 

Horoskop za bebe - BlizanciBlizanci su vazdušni znak i najpametniji su od svih znakova. Vaše dete Blizanac će tražiti da stalno ima neku zanimaciju i imažete posla da obezbedite stimulansa koliko mu je potrebno.

Verovatno će veoma rano progovoriti i zabavljaće vas i zasmejavati njihova komunikativna, drušvena i šarmantna razmišljanja .

Potrudite se da im dan ispunite pričama i slagalicama još pre nego što razumeju reči i slike, da bi zadovoljili njihovu potrebu za novim informacijama. Nemojte brinuti oko toga što im sve brzo dosadi, oni jednostavno brzo prelaze na nove izazove.

Vaše dete Blizanac će verovatno biti uspešno u većem broju različitih oblasti. Blizanci obično imaju puno prijatelja i često su središtu njihove pažnje.

Trudite se da od najranijih dana vodite svoje dete gde god može da se druži. Bebe Blizanci uživaju u društvu.

Poznati Blizanci:

Novak Đokovic, Lenny Kravitz, John Wayne, Kylie Minogue, Ian Fleming, Steven Gerrard, Clint Eastwood, Colin Farrell, Jason Donovan, Marilyn Monroe, Morgan Freeman, Angelina Jolie, Elizabeth Hurley, Anne Frank

 

Pogledajte ostale horoskopske znake:

Horoskop za bebe - OvanOvan

 

 

Horoskop za bebe - BikBik

 

 

Horoskop za bebe - BlizanciBlizanci

 

 

Horoskop za bebe - RakRak

 

 

Horoskop za bebe - LavLav

 

 

Horoskop za bebe - DevicaDevica

 

 

Horoskop za bebe - VagaVaga

 

 

Horoskop za bebe - skorpijaŠkorpija

 

 

Horosko za bebe - Strelac

Strelac

 

 

Horoskop za bebe JaracJarac

 

 

Horoskop za bebe - VodolijaVodolija

 

 

Horoskop za bebe - RibeRibe

 

 

 

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

Horoskop za bebe - Devica

Horoskop za bebe – Devica

Horoskop za bebe rođene od 23. Avgusta – 22. Septembra   Devica je zemljani znak I njom vlada planeta Merkur. Bebe rođene u znaku Device su radoznale. Spretne I posebne od najranijeg ... »»

Horoskop za bebe - Vaga

Horoskop za bebe – Vaga

Horoskop za bebe rođene od 23. Septembra – 22. Oktobra   Bebe Vage su vazdušni znak pod uticajem planete Venere. One nisu ni malo stidljive i stalno se trude da privuku pažnju. ... »»

Horoskop za bebe - Lav

Horoskop za bebe – Lav

Horoskop za bebe rođene od 23. Jula – 22. Avgusta   Bebe Lavovi nisu tihe! Od rođenja su pune energije i stalno traže nove izazove. Dečaci Lavovi su vrlo muževni, a devojčice veoma ... »»