Horoskop za bebe – Ribe

Horoskop za bebe rođene od 19. februara – 20. marta

 

Horoskop za bebe - RibeRibe su dvanaesti i poslednji znak u zodijačkom kalendaru.

Ribe su sanjalice, osećajne i veoma maštovite.

Vašoj bebi ribi će, od prvog trenutka kad se rodi, trebati mnogo ljubavi I nežnosti. Nakon života pod maminim okriljem, “surovi” svet bude šok za ribe, pa im treba dati vremena da se naviknu na okolinu.

Bebe ribe su često noćna stvorenja I imaju potpuno drugačije naštelovan unutrašnji sat. Buđenje ujutru im ne paad baš lako I obično im treba sat-dva da se potpuno razbude. Njihov prirodni ritam diktira da kasno idu na spavanje I kasno se bude. Pokušajte da svoje bebu u znaku Ribe što ranije naučite da planira I koristi svoje vreme.

Kada krenu u školu, možete imati problema sa emotivnom nezrelošću. Ribe se lako rasplaču, devojčice i dečaci. Deca Ribe ne nalaze lako prijatelje i komfornije im je u njihovom sigurnom svetu. Podstičite ih da se druže i sklapaju priajteljstva, ali ne i sa starijom i većom decom.

Deca Ribe su ljubazna i nežna prema drugima. Ne žele nikoga da povrede ili nanesu bol. Sklona su romantičnom i nežnijem načinu života. Nemojte se iznenaditi ako vaše dete Ribe postane pesnik, slikar ili ljubitelj knjiga i filmova.

Kada odrastu, Ribe se bolje snalaze dok rade za sebe, nego za nekog drugog. Njihova osećajnost ih često navede da karijeru nađu u poslovima u kojima se brinu za druge: dobrotvornim organizacijama, medicini, veterini.

Kao što naziv znaka sam govori, Ribe vole vodu i prija im da žive blizu mora

Poznate Ribe:

Albert Einstein, Rihanna, Kurt Cobain, Jon Bon Jovi, Daniel Craig, Sharon Stone, Michael Caine, Kurt Russell, Bruce Willis, Ursula Andress, Spike Lee.

 

Pogledajte ostale horoskopske znake:

Horoskop za bebe - OvanOvan

 

 

Horoskop za bebe - BikBik

 

 

Horoskop za bebe - BlizanciBlizanci

 

 

Horoskop za bebe - RakRak

 

 

Horoskop za bebe - LavLav

 

 

Horoskop za bebe - DevicaDevica

 

 

Horoskop za bebe - VagaVaga

 

 

Horoskop za bebe - skorpijaŠkorpija

 

 

Horosko za bebe - Strelac

Strelac

 

 

Horoskop za bebe JaracJarac

 

 

Horoskop za bebe - VodolijaVodolija

 

 

Horoskop za bebe - RibeRibe

 

 

 

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

Horoskop za bebe - Ribe

Horoskop za bebe – Vodolija

Horoskop za bebe rođene od 20. Januara – 18. Februara   Vaša beba Vodolija je veoma originalna, nestašna i uvek spremna za akciju. Znatiželjna i društvena, beba Vodolija je zainteresovana za neobične stvari, objekte ... »»

Horoskop za bebe - Vaga

Horoskop za bebe – Vaga

Horoskop za bebe rođene od 23. Septembra – 22. Oktobra   Bebe Vage su vazdušni znak pod uticajem planete Venere. One nisu ni malo stidljive i stalno se trude da privuku pažnju. ... »»

Horoskop za bebe Jarac

Horoskop za bebe – Jarac

Horoskop za bebe rođene od 22. Decembra - 19. Januara   Vaša beba Jarac će biti tihog i mirnog temperamenta. Bebe Jarčevi su promišlene, rezervisane, diplomatične i odlučne. Iznendaiće vas njihova zrelost. One su ... »»