Horoskop za bebe – Vaga

Horoskop za bebe rođene od 23. Septembra – 22. Oktobra

 

Horoskop za bebe - VagaBebe Vage su vazdušni znak pod uticajem planete Venere. One nisu ni malo stidljive i stalno se trude da privuku pažnju. Od kada se rode, svi se u njih zaljubljuju na prvi pogled u čemu one uživaju.

Bebe Vage su mile i blage naravi, pa su kod njih izlivi besa veoma retki. Vage su društvene i lepo se igraju u grupi dece. Oni vole kada se svi lepo slažu i jako se uzbude kada dođe do konflikta. Deci vagama je najvažnija harmonija i oni čine sve što je do njih da je održe. Prema roditeljima, braći i sestrama i prijateljima su umiljati i vole da izražavaju nežnosti.

Umeju da budu neodlučni u donošenju odluka zbog brige da nekog ne povrede, ili uvrede, ali njihov jak osećaj za pravedno i osećaj za druge ih čini sjajnim prijateljima. Veoma rano, od najranijeg uzrasta razviju osećaj za lepo i uravnoteženost.

Čim malo poraste, svoje dete Vagu ne morate mnogo štititi ili štedeti. Ono je mnogo čvršće nego što mislite. Ne posustaju duhom i rođeni su pregovarači. Deca Vage su verovatno najljubazniji i najdiplomatičniji mali diktatori koje ste ikada upoznali. Oni se bore za pravdu i potrudiće se da i najslabiji drugari dobiju sve kao i ostali.

Poznate Vage

Mahatma Gandhi, Oscar Wilde, Ray Charles, Catherine Zeta Jones, Christopher Reeve, Will Smith, Sting, Kate Winslet, Sigourney Weaver, Margaret Thatcher, Eminem, Carrie Fisher

 

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

Horoskop za bebe - Lav

Horoskop za bebe – Lav

Horoskop za bebe rođene od 23. Jula – 22. Avgusta   Bebe Lavovi nisu tihe! Od rođenja su pune energije i stalno traže nove izazove. Dečaci Lavovi su vrlo muževni, a devojčice veoma ... »»

Horoskop za bebe - skorpija

Horoskop za bebe – Škorpija

Horoskop za bebe rođene od 23. Oktobra – 21. Novembra   Škorpija je jedan od najkomplikovanijih znakova Zodijaka. Škorpije su inteligentne i strastvene, ali su i posesivne i ponekad osvetoljubive. Koliko god opušteno da vam deluje, ispod ... »»

Horoskop za bebe - Bik

Horoskop za bebe – Bik

Horoskop za bebe rođene od  20. Aprila – 20. Maja.   Bebe Bikovi su usporene, kao i njihov zodijački znak i nisu preterano aktivne u ranom životnom dobu. One ne vole promene i uživaju u ... »»