Horoskop za bebe – Jarac

Horoskop za bebe rođene od 22. Decembra – 19. Januara

 

Horoskop za bebe JaracVaša beba Jarac će biti tihog i mirnog temperamenta. Bebe Jarčevi su promišlene, rezervisane, diplomatične i odlučne. Iznendaiće vas njihova zrelost. One su pažljive i znaju šta žele (a obično to i dobiju). Čak će vam nekad izgledati da su u svojoj maloj glavi sve unapred isplanirale.

Bebe Jarčevi mogu biti delikatne i najsrećnije su u stabilnom i struktuiranom porodičnom okruženju. Vole rutinu i nežnosti i važno im je da su flašica i zagrljaj uvek tu prema rasporedu. Beba Jarac će napredovati sporo i neprestano.

Kad malo porastu voleće da čitaju knjige i biće im zabavnije da nešto čitaju ili uče, nego da se igraju napolju sa drugom decom. Zbog ovoga neće biti skloni timskim igrama i aktivnostima. Zbog urođenog poštovanja prema autoritima, često će i u najranijem uzrastu radije birati društvo odraslih pa ih treba podsticati da se druže sa svojim vršnjacima.

Bebe jarčevi ozbiljno shvataju život i predodređeno je da budu usprešni u svemu čime se bave.

Poznati Jarčevi:

Sir Isaac Newton, Elvis Presley, Anthony Hopkins, Ricky Martin, Gerard Depardieu, Denzel Washington, Jude Law, Mel Gibson, Nicolas Cage, Kate Moss, Muhammed Ali.

 

Pogledajte ostale horoskopske znake:

Horoskop za bebe - OvanOvan

 

 

BHoroskop za bebe - Bikik

 

 

Horoskop za bebe - BlizanciBlizanci

 

 

Horoskop za bebe - RakRak

 

 

Horoskop za bebe - LavLav

 

 

Horoskop za bebe - DevicaDevica

 

 

Horoskop za bebe - VagaVaga

 

 

Horoskop za bebe - skorpijaŠkorpija

 

 

Horosko za bebe - Strelac

Strelac

 

 

Horoskop za bebe JaracJarac

 

 

Horoskop za bebe - VodolijaVodolija

 

 

Horoskop za bebe - RibeRibe

 

 

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

Horoskop za bebe - Blizanci

Horoskop za bebe – Blizanci

Horoskop za bebe rođene od 21. Maja – 20. Juna   Blizanci su vazdušni znak i najpametniji su od svih znakova. Vaše dete Blizanac će tražiti da stalno ima neku zanimaciju i imažete ... »»

Horosko za bebe - Strelac

Horoskop za bebe – Strelac

Horoskop za bebe rođene od 22. Novembra – 21 Decembra   Vaša čerka ili sin Strelac je rođeni avanturista i mora sve lično da proba. Očekujte da će od početka života upadati u ... »»

Horoskop za bebe - Vaga

Horoskop za bebe – Vaga

Horoskop za bebe rođene od 23. Septembra – 22. Oktobra   Bebe Vage su vazdušni znak pod uticajem planete Venere. One nisu ni malo stidljive i stalno se trude da privuku pažnju. ... »»