Horoskop za bebe – Lav

Horoskop za bebe rođene od 23. Jula – 22. Avgusta

 

Horoskop za bebe - LavBebe Lavovi nisu tihe! Od rođenja su pune energije i stalno traže nove izazove. Dečaci Lavovi su vrlo muževni, a devojčice veoma ženstvene.

Beba lav će biti zahtevna. Nežno ih učite šta je pravedno i oni će razumeti. Štitiće slabe i izazivati jake. Sve što se ispreči na njihovom putu će brzo biti uništeno.

Lavovi bebe vole da uče i uče brzo. Njihovi sjajni umovi prosto upijaju informacije i skladište ich za kasniju upotrebu. Lavovi su retko lenji. Uvek su u pokretu i aktivni. Obožavaju igre koje zahtevaju fizičku aktivnost i energiju.

Kako raste, dete Lav će želeti da u svemu bude vođa, u kući, u obdaništu i školi. Mora biti vođa u svim igrama ili će početi da se duri. Od trenutka kad je primorano da prepusti vođstvo, počeće da se bori i svađa ili će se povređeno povući.

Lavovi imaju snagu da krče sopstvene puteve. Njihova neverovatna snaga volje im omogućava da postignu sve što požele.

Poznati Lavovi:

Jennifer Lopez, Mick Jagger, Sandra Bullock, Arnold Schwarzenegger, J.K. Rowling, Barack Obama, Alfred Hitchcock, Madonna, Robert De Niro, Patrick Swayze

Pogledajte ostale horoskopske znake:

Horoskop za bebe - OvanOvan

 

 

Horoskop za bebe - BikBik

 

 

Horoskop za bebe - BlizanciBlizanci

 

 

Horoskop za bebe - RakRak

 

 

Horoskop za bebe - LavLav

 

 

Horoskop za bebe - DevicaDevica

 

 

Horoskop za bebe - VagaVaga

 

 

Horoskop za bebe - skorpijaŠkorpija

 

 

Horosko za bebe - Strelac

Strelac

 

 

Horoskop za bebe JaracJarac

 

 

Horoskop za bebe - VodolijaVodolija

 

 

Horoskop za bebe - RibeRibe

 

 

 

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

Horoskop za bebe - Vaga

Horoskop za bebe – Vaga

Horoskop za bebe rođene od 23. Septembra – 22. Oktobra   Bebe Vage su vazdušni znak pod uticajem planete Venere. One nisu ni malo stidljive i stalno se trude da privuku pažnju. ... »»

Horoskop za bebe Jarac

Horoskop za bebe – Jarac

Horoskop za bebe rođene od 22. Decembra - 19. Januara   Vaša beba Jarac će biti tihog i mirnog temperamenta. Bebe Jarčevi su promišlene, rezervisane, diplomatične i odlučne. Iznendaiće vas njihova zrelost. One su ... »»

Horoskop za bebe - Ribe

Horoskop za bebe – Vodolija

Horoskop za bebe rođene od 20. Januara – 18. Februara   Vaša beba Vodolija je veoma originalna, nestašna i uvek spremna za akciju. Znatiželjna i društvena, beba Vodolija je zainteresovana za neobične stvari, objekte ... »»