Horoskop za bebe – Škorpija

Horoskop za bebe rođene od 23. Oktobra – 21. Novembra

 

Horoskop za bebe - skorpijaŠkorpija je jedan od najkomplikovanijih znakova Zodijaka. Škorpije su inteligentne i strastvene, ali su i posesivne i ponekad osvetoljubive.

Koliko god opušteno da vam deluje, ispod mirne spoljšnjosti se svašta krije. Bebe škorpije su toliko pune energije da ćete se umoriti samo gledajući je. Nemojte se iznenaditi ako se vaša beba satima sam zanima i igra. Umeju da budu veoma intuitivne i veoma osećajne, ali ne vole da pokazuju svoja osećanja. Roditelji dece Škorpija često nikad ne dokuče sve što motiviše njihovu decu jer ona veoma retko sve pokazuju.

Kada vaša mala Škorpija progovori, pripremite se na najneobičnija pitanja. Ona je fascinirana stvarima o kojima inače retko govorimo.

Škorpije su sklone da postanu opsednute kontrolom nad stvarima, ljudima i događajima. Potrudite se da ih naučite važnosti praštanja.

Kada porastu, voleće da čitaju napete priče i gledaju horor filmove. Bez napora će sa prijateljima održavati veoma komplikovane odnoase. Odrasle škorpije koje nauče da koriste svoje talente na pozitivan način su najzanimljiviji ljudi.

Poznate Škorpije:

Monet, Katy Perry, John Cleese, Julia Roberts, Maradona, Bryan Adams, Demi Moore, Leonardo DiCaprio, Whoopi Goldberg, Gerard Butler, Danny De Vito, Jodie Foster, Meg Ryan, Goldie Hawn.

Pogledajte ostale horoskopske znake:

Horoskop za bebe - OvanOvan

 

 

BikHoroskop za bebe - Bik

 

 

Horoskop za bebe - BlizanciBlizanci

 

 

Horoskop za bebe - RakRak

 

 

Horoskop za bebe - LavLav

 

 

Horoskop za bebe - DevicaDevica

 

 

VagaHoroskop za bebe - Vaga

 

 

Horoskop za bebe - skorpijaŠkorpija

 

 

Horosko za bebe - Strelac

Strelac

 

 

Horoskop za bebe JaracJarac

 

 

Horoskop za bebe - VodolijaVodolija

 

 

Horoskop za bebe - RibeRibe

 

 

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

Horoskop za bebe - Ovan

Horoskop za bebe – Ovan

Horoskop za bebe rođene od 21. marta – 19. aprila   Vaša beba Ovan je verovatno rođena koji dan pre termina. Deca Ovnovi su nestrpljiva da stignu na svet i započnu životnu ... »»

Horosko za bebe - Strelac

Horoskop za bebe – Strelac

Horoskop za bebe rođene od 22. Novembra – 21 Decembra   Vaša čerka ili sin Strelac je rođeni avanturista i mora sve lično da proba. Očekujte da će od početka života upadati u ... »»

Horoskop za bebe - Bik

Horoskop za bebe – Bik

Horoskop za bebe rođene od  20. Aprila – 20. Maja.   Bebe Bikovi su usporene, kao i njihov zodijački znak i nisu preterano aktivne u ranom životnom dobu. One ne vole promene i uživaju u ... »»