Horoskop za bebe – Rak

Horoskop za bebe rođene od 21. Juna – 22. Jula

 

Horoskop za bebe - RakRak je četvrti znak Zodijaka i njime vlada Mesec. Vaša beba će biti nežna, osetljiva i osećajna, ali u isto vreme i veoma čvrsta.

Rakovi su pametni i maštoviti, ali vole i da sanjare. Porodica i porodično okruženje su ključni u njihovom odgajanju. Rakovi najbolje napreduju kada su okruženi ljubavlju svoje porodice, naročito mame. Bebe rakovi su često stidljive i ne vole da idu iz maminih ruku.

Strpljenje je ključno u vaspitavanju Rakova. Najviše uspeha ćete imati ako ih puno hvalite, a njihove pogreške tretirate diskretno bez mnogo gužve. Rakovi bebe su često problematični za ishranu, a i navikavanje na nošu može trajati malo duže.

Kada malo poraste, omogućite vašem Raku da kreativno izrazi svoja osećanja kroz slikarstvo, muziku, poeziju ili glumu. Rakovi veoma često budu veoma uspešni u životu, ako roditelji uspeju da pronađu pravu meru, ne budu ni previše strogi, niti razmaze dete.

Emotivni i porodično orjentisani Rakovi, bez obzira na to kog su pola, ostvaruju kvalitetne emotivne veze kroz život. Pravo je zadovoljstvo gajiti dete Raka.

Poznati Rakovi:

Cyndi Lauper, Meryl Streep, Nicole Scherzinger, Mike Tyson, Cheryl Cole, Pamela Anderson, Tom Cruise, Tom Hanks, Harrison Ford, Richard Branson, Nelson Mandela.

 

Pogledajte ostale horoskopske znake:

Horoskop za bebe - OvanOvan

 

 

Horoskop za bebe - BikBik

 

 

Horoskop za bebe - BlizanciBlizanci

 

 

Horoskop za bebe - RakRak

 

 

Horoskop za bebe - LavLav

 

 

Horoskop za bebe - DevicaDevica

 

 

Horoskop za bebe - VagaVaga

 

 

Horoskop za bebe - skorpijaŠkorpija

 

 

Horosko za bebe - Strelac

Strelac

 

 

Horoskop za bebe JaracJarac

 

 

Horoskop za bebe - VodolijaVodolija

 

 

Horoskop za bebe - RibeRibe

 

 

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

Horoskop za bebe - Ovan

Horoskop za bebe – Ovan

Horoskop za bebe rođene od 21. marta – 19. aprila   Vaša beba Ovan je verovatno rođena koji dan pre termina. Deca Ovnovi su nestrpljiva da stignu na svet i započnu životnu ... »»

Horoskop za bebe - Ribe

Horoskop za bebe – Vodolija

Horoskop za bebe rođene od 20. Januara – 18. Februara   Vaša beba Vodolija je veoma originalna, nestašna i uvek spremna za akciju. Znatiželjna i društvena, beba Vodolija je zainteresovana za neobične stvari, objekte ... »»

Horosko za bebe - Strelac

Horoskop za bebe – Strelac

Horoskop za bebe rođene od 22. Novembra – 21 Decembra   Vaša čerka ili sin Strelac je rođeni avanturista i mora sve lično da proba. Očekujte da će od početka života upadati u ... »»