Horoskop za bebe – Devica

Horoskop za bebe rođene od 23. Avgusta – 22. Septembra

 

Horoskop za bebe - DevicaDevica je zemljani znak I njom vlada planeta Merkur. Bebe rođene u znaku Device su radoznale. Spretne I posebne od najranijeg uzrasta.

Bebe Device imaju visoke standard I prirodno su obazrive. One će uvek prvo zastati da procene situaciju pre nego što se upuste u nešto.

Pomozite svojoj Devici da se opusti I uživa u malim životnim zadovoljstvima. Izvedite je napolje u veliki svet, u parkić da hrani golubove, na plivanje ili piknik. Izbalansirana ishrana, redovno spavanje I odmori su važni za device koje su sklone preteranoj brizi I anksioznosti. Sve što podstiče opuštanje će prijati bebi I pomoći joj da ostane smirena.

Kako beba raste, uživaćete u njenoj želji da bude korisna. Device su uvek spremne da pomognu i teže perfekcionizmu u svemu što rade. Loša strana je što vaš Devica “pomoćnik” može biti malo izbirljiv I previse sitničav. Vaše dete Devica će verovatno organizovati svoje igračke I čuvati pare od džeparca kako bi kupilo nešto posebno, dok će druga deca svoj odmah trošiti.

Device brinu o zdravlju I najsvesnije su svog tela, od svih znakova. Vole da probaju nove stvari, rade stvari na svoj način, iskrene odgovore I izbore u životu.

Poznate Device:

Sean Connery, Michael Jackson, Keanu Reeves, Beyonce Knowles, Freddie Mercury, Amy Winehouse, Bill Murray, Stephen King, Nicole Richie

Pogledajte ostale horoskopske znake:

Horoskop za bebe - OvanOvan

 

 

Horoskop za bebe - BikBik

 

 

 

Horoskop za bebe - BlizanciBlizanci

 

 

Horoskop za bebe - RakRak

 

 

Horoskop za bebe - LavLav

 

 

Horoskop za bebe - DevicaDevica

 

 

Horoskop za bebe - VagaVaga

 

 

 

Horoskop za bebe - skorpijaŠkorpija

 

 

Horosko za bebe - Strelac

Strelac

 

 

Horoskop za bebe JaracJarac

 

 

Horoskop za bebe - VodolijaVodolija

 

 

Horoskop za bebe - RibeRibe

 

 

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

Horoskop za bebe - Lav

Horoskop za bebe – Lav

Horoskop za bebe rođene od 23. Jula – 22. Avgusta   Bebe Lavovi nisu tihe! Od rođenja su pune energije i stalno traže nove izazove. Dečaci Lavovi su vrlo muževni, a devojčice veoma ... »»

Horoskop za bebe - Ribe

Horoskop za bebe – Ribe

Horoskop za bebe rođene od 19. februara – 20. marta   Ribe su dvanaesti i poslednji znak u zodijačkom kalendaru. Ribe su sanjalice, osećajne i veoma maštovite. Vašoj bebi ribi će, od prvog trenutka ... »»

Horoskop za bebe - Vaga

Horoskop za bebe – Vaga

Horoskop za bebe rođene od 23. Septembra – 22. Oktobra   Bebe Vage su vazdušni znak pod uticajem planete Venere. One nisu ni malo stidljive i stalno se trude da privuku pažnju. ... »»