Horoskop za bebe – Devica

Horoskop za bebe rođene od 23. Avgusta – 22. Septembra

 

Horoskop za bebe - DevicaDevica je zemljani znak I njom vlada planeta Merkur. Bebe rođene u znaku Device su radoznale. Spretne I posebne od najranijeg uzrasta.

Bebe Device imaju visoke standard I prirodno su obazrive. One će uvek prvo zastati da procene situaciju pre nego što se upuste u nešto.

Pomozite svojoj Devici da se opusti I uživa u malim životnim zadovoljstvima. Izvedite je napolje u veliki svet, u parkić da hrani golubove, na plivanje ili piknik. Izbalansirana ishrana, redovno spavanje I odmori su važni za device koje su sklone preteranoj brizi I anksioznosti. Sve što podstiče opuštanje će prijati bebi I pomoći joj da ostane smirena.

Kako beba raste, uživaćete u njenoj želji da bude korisna. Device su uvek spremne da pomognu i teže perfekcionizmu u svemu što rade. Loša strana je što vaš Devica “pomoćnik” može biti malo izbirljiv I previse sitničav. Vaše dete Devica će verovatno organizovati svoje igračke I čuvati pare od džeparca kako bi kupilo nešto posebno, dok će druga deca svoj odmah trošiti.

Device brinu o zdravlju I najsvesnije su svog tela, od svih znakova. Vole da probaju nove stvari, rade stvari na svoj način, iskrene odgovore I izbore u životu.

Poznate Device:

Sean Connery, Michael Jackson, Keanu Reeves, Beyonce Knowles, Freddie Mercury, Amy Winehouse, Bill Murray, Stephen King, Nicole Richie

Pogledajte ostale horoskopske znake:

Horoskop za bebe - OvanOvan

 

 

Horoskop za bebe - BikBik

 

 

 

Horoskop za bebe - BlizanciBlizanci

 

 

Horoskop za bebe - RakRak

 

 

Horoskop za bebe - LavLav

 

 

Horoskop za bebe - DevicaDevica

 

 

Horoskop za bebe - VagaVaga

 

 

 

Horoskop za bebe - skorpijaŠkorpija

 

 

Horosko za bebe - Strelac

Strelac

 

 

Horoskop za bebe JaracJarac

 

 

Horoskop za bebe - VodolijaVodolija

 

 

Horoskop za bebe - RibeRibe

 

 

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

Horoskop za bebe - Bik

Horoskop za bebe – Bik

Horoskop za bebe rođene od  20. Aprila – 20. Maja.   Bebe Bikovi su usporene, kao i njihov zodijački znak i nisu preterano aktivne u ranom životnom dobu. One ne vole promene i uživaju u ... »»

Horosko za bebe - Strelac

Horoskop za bebe – Strelac

Horoskop za bebe rođene od 22. Novembra – 21 Decembra   Vaša čerka ili sin Strelac je rođeni avanturista i mora sve lično da proba. Očekujte da će od početka života upadati u ... »»

Horoskop za bebe Jarac

Horoskop za bebe – Jarac

Horoskop za bebe rođene od 22. Decembra - 19. Januara   Vaša beba Jarac će biti tihog i mirnog temperamenta. Bebe Jarčevi su promišlene, rezervisane, diplomatične i odlučne. Iznendaiće vas njihova zrelost. One su ... »»