Horoskop za bebe – Bik

Horoskop za bebe rođene od  20. Aprila – 20. Maja.

 

Horoskop za bebe - BikBebe Bikovi su usporene, kao i njihov zodijački znak i nisu preterano aktivne u ranom životnom dobu. One ne vole promene i uživaju u sigurnosti i udobnosti mekanih igračaka jakih boja i različitih tekstura. Vezuju se za svoj komfor i smetaju im promene.

Morate biti veoma pažljivi kada imate posla sa detetom rođenim uznaku Bika. Oni imaju svoj stav i nikakva objašnjenja i razlozi ih neće ubediti da rade po tuđim uputstvima.

Kako odrastaju deca Bikovi postaju talentovana za nalaženje mirnih rešenja, uživaju da brinu o drugima i skloni su da preuzimaju ulogu roditelja. Ne smeta im da dele sa drugima, ali umeju ponekad da budu posesivni.

Kada krene u školu, vaš Bik će učiti pažljivo i polako, uz poklanjanje puno pažnje detaljima i neće se lako umarati. Kakv god bio zadatak, ova deca su rešena da ga ispune, ali ne očekujte da prate nečiji tempo. Bik stiže na cilj sopstvenim tempom i brzinom.

Vaš mali Bik će biti najsrećniji kada nešto kreira i pravi. Nije im važno da li će njihovo delo trajati 5 minuta ili 5 hiljada godina. Njima je zadovoljstvo da vide svoje delo i znaju da su ga oni napravili.

I dečaci i devojčice Bikovi su veoma posvećeni onima koje vole i učiniće sve da im pomognu. Kada porastu, njihov ljubavni život je bogat snažnim osećanjima.

Poznati Bikovi:

Jack Nicholson, Al Pacino, Uma Thurman, Michelle Pfeiffer, David Beckham, George Clooney, Andy Murray, Cher.

 

Pogledajte ostale horoskopske znake:

Horoskop za bebe - OvanOvan

 

 

Horoskop za bebe - BikBik

 

 

Horoskop za bebe - BlizanciBlizanci

 

 

Horoskop za bebe - RakRak

 

 

Horoskop za bebe - LavLav

 

 

Horoskop za bebe - DevicaDevica

 

 

Horoskop za bebe - VagaVaga

 

 

Horoskop za bebe - skorpijaŠkorpija

 

 

Horosko za bebe - Strelac

Strelac

 

 

Horoskop za bebe JaracJarac

 

 

Horoskop za bebe - VodolijaVodolija

 

 

Horoskop za bebe - RibeRibe

 

 

 

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

Horoskop za bebe - Ovan

Horoskop za bebe – Ovan

Horoskop za bebe rođene od 21. marta – 19. aprila   Vaša beba Ovan je verovatno rođena koji dan pre termina. Deca Ovnovi su nestrpljiva da stignu na svet i započnu životnu ... »»

Horoskop za bebe Jarac

Horoskop za bebe – Jarac

Horoskop za bebe rođene od 22. Decembra - 19. Januara   Vaša beba Jarac će biti tihog i mirnog temperamenta. Bebe Jarčevi su promišlene, rezervisane, diplomatične i odlučne. Iznendaiće vas njihova zrelost. One su ... »»

Horosko za bebe - Strelac

Horoskop za bebe – Strelac

Horoskop za bebe rođene od 22. Novembra – 21 Decembra   Vaša čerka ili sin Strelac je rođeni avanturista i mora sve lično da proba. Očekujte da će od početka života upadati u ... »»