Poklanjamo 6 X 2 karte za predstavu Pinokio u Malom pozorištu „Duško Radović“

PinokioPrestojeći vikend u Malom pozorištu „Duško Radović“ rezervisan je za izvođenje predstave Pinokio. Gledaoci će biti u prilici da ovu sjajnu produkciju pogledaju u dva termina – subota u 17h i nedelja u 12h. Ujedno, ovo je i poslednje izviđenje u ovoj sezoni, a pozorište će leto provesti u pripremama za povratak kući u Aberdarevu ulicu.

Ovom prilikom poklanjamo 3×2 karte za izvođenje u subotu i tri 3×2 za izvođenje u nedelju.

Duško RadovićU petak, 14. juna, u 12:00h pošaljite nam e-mail odgovor na pitanje: Kako se zove Pinokiev tata?

Prvih 3 e-mail-a, sa tačnim odgovorima, koja stignu posle 12:00h, dobiće po 2 karte za predstavu u subotu 15. jun, a sledeća 3 dobijaju po 2 karte za nedelju 16. jun.

Adresa za slanje e-mail-a kalendar@superdete.com, a uvažićemo samo one na koje sa regulanim e-mail adresama, na koje možemo poslati odgovor.

 

Pozivamo najmlađe gledaoce da pre letnje pauze, zajedno sa svojim roditeljima, pogledaju avanture najpopularnijeg lutka na svetu u izvođenju ansambla Malog pozorišta „Duško Radović“.

Popust je i dalje aktuelan, te cena karte iznosi 250 dinara.

 

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...


DKC Majdan organizuje besplatnu radionicu trčanja

Dečiji kulturni centar “Majdan” i sportski klub Running u toku oktobra upisuju prvu generaciju dece u školu trčanja. Od oktobra do kraja školske godine, treninzi će se odvijati dva puta ... »»


SENSARTIKA

Sensartika kvartet -formiran 2011. godine u Beogradu, sastavljen je od tri nekadašnja člana seksteta Quintecho (2004.-2009.) koji je bio poznat srpskoj javnosti po originalnim i virtuoznim izvodjenjima tango muzike. Dušanka ... »»

Svratište na svirku

Koncert za svratište – Svrati(š)te na svirku!

U Domu omladine Beograda, u nedelju 2. juna, od 19h biće održan humanitarni koncert u kojem će učestvovati tridesetak eminentnih domaćih muzičara, a sav prihod namenjen je stručnom usavršavanju dece ... »»