Koncert za svratište – Svrati(š)te na svirku!

U Domu omladine Beograda, u nedelju 2. juna, od 19h biće održan humanitarni koncert u kojem će učestvovati tridesetak eminentnih domaćih muzičara, a sav prihod namenjen je stručnom usavršavanju dece uključene u život i rad na ulici.
Svratište na svirkuInicijativa za ovaj koncert potekla je od umetnika okupljenih oko ideje Fair Share, koja zastupa pravo umetnika da rade i u potpunosti slobodno i nezavisno raspolažu svojim delima. Veći deo programa na ovom koncertu biće premijerno izveden i snimljen, a pored prihoda od prodatih ulaznica i tantjemi od autorskih prava će biti usmereni ka „Fondu za stručno usavršavanje i unapređenje talenata“ Centra za integraciju mladih.
U sali Amerikana u Domu omladine Beograda će nastupiti beogradska jazz elita i najpopularniji pop-rok muzičari domaće scene: Jelena Jovović, Rambo Amadeus, Vasil Hadžimanov, Maraqya, Lena Kovačević, Bojana Stamenov, Struka i mnogi drugi.
Pozivamo publiku da uživa u dvosatnom programu po ceni od 1000 dinara i pomogne ovoj plemenitoj ideji. Nakon konceta, druženje sa umetnicima se nastavlja na after party-ju u klubu Atom LIVE (Cara Dušana 13) uz poseban program iznenađenja. Zainteresovani koji žele da prisustvuju na oba događaja mogu nabaviti karte po ceni od 1500 dinara.
Centar za integraciju mladih (www.cim.org.rs) već punih 9 godina radi sa decom uključenom u život i rad na ulici, od 2007. godine realizuje program Svratišta, a Dnevni centar za decu je CIM otvorio 2009. godine. Oba programa pružaju sveobuhvatnu i prilagođenu podršku ovoj deci – kako u zadovoljavanju osnovnih potreba, tako i u uključivanju u obrazovni i zdravstveni sistem, asistenciji u korišćenju usluga sistema, podršci porodici. U implementiranju svih tih usluga, CIM je dobar primer uključivanja celokupne zajednice – kroz donacije građana i kompanija, volonterski rad, doprinos kroz akcije umetnika i inicijative pojedinaca. U junu 2012. godine, u saradnji sa bendom Maraqya, CIM je pokrenuo „Fond za stručno usavršavanje i unapređenje talenata“.
Organizatori koncerta: Fair Share, Centar za integraciju mladih, Dom omladine Beograda
Ulaznice su u prodaji preko Eventim mreže po ceni od 1000 dinara (koncert) i 1500 dinara (koncert + after party)

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...


Cineplexx porodični dan uz premijeru filma „Kumba“

U nedelju, 03. novembra u bioskopu Cineplexx Delta City i Kragujevac Plaza će se održati Cineplexx porodični dan, kada će svi mališani imati priliku da u društvu roditelja pogledaju aktuelna ... »»

Alvin i veverice: Velika avantura

Alvin i veverice: Velika avantura

Alvin i veverice: Velika avantura (Alvin and the Chipmunks: The Road Chip) naziv je nove animirane avanture živahnih veverica koja pred domaću publiku stiže sinhronizovana na srpski jezik od 24. ... »»


Danas delimo karte za film NIKO 2 u bioskopima Tuckwood i Dom Sindikata

Prvih deset čitalaca koji danas u 17h pošalju mail na adresu kalendar@superdete.com sa odgovorom na nagradno pitanje, dobiće po dve karte za projekciju animiranog filma „Niko 2“ koji je na ... »»