DKC Majdan organizuje besplatnu radionicu trčanja

 Majdan Dečiji kulturni centar “Majdan” i sportski klub Running u toku oktobra upisuju prvu generaciju dece u školu trčanja. Od oktobra do kraja školske godine, treninzi će se odvijati dva puta nedeljno u Majdanovoj sportskoj sali, a kada nam vreme bude dozvoljavalo u Hajd parku. Sa decom će, pored iskusnog trenera, na inovativan i zanimljiv način, kroz mesečne radionice, raditi i nutricionista – dietetičar i tim dečijih psihologa kako bi se kod dece podstakao razvoj svesti o zdravoj ishrani.

 Ideja je da kroz ovakve besplatne programe, koje prate igra i druženje, vannastavna fizička aktivnost postane najomiljenija dečija obaveza, a kasnije, izgrađen aktivan životni stil kao aktivnost koja se podrazumeva i neguje kroz život. Prilagođen je predškolskom uzrastu i uzrastu od 6 do 10 godina.

 Termini radionica su: sreda od 17 do 18h i subota 16 do 17h.

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

nagradna-igra SupeDete

Nagradna Igra „Najlepše je napolju“ – još par dana do početka !!!

Nagradna Igra SupeDete "Najlepše je napolju" počinje za par dana!   SuperDete tim uveliko prikuplja nagrade, a Vaš zadatak je da fotografišete decu napolju u igri ili šetnji i pripremite najsimpatičniju fotografiju. Kada ... »»

astra talent takmičenje

SES Astra Talent takmičenje u Srbiji

Sa početkom nove školske godine počinje i treće zaredom takmičenje ASTRA Talent. Međunarodno umetničko   takmičenje za decu, kompanija SES (kotirana na berzama Euronext Paris i Luxembourg Stock Exchange pod oznakom ... »»


KidsPatch 2013

I ove jeseni beogradska inicijativa posvećena razvoju kreativnih programa za decu KidsPatch će predstaviti program radionica i filmskih projekcija za najmlađe. Program će se  baviti aktivnostima iz domena dizajna, savremenog zvuka, ... »»