DKC Majdan organizuje besplatnu radionicu trčanja

 Majdan Dečiji kulturni centar “Majdan” i sportski klub Running u toku oktobra upisuju prvu generaciju dece u školu trčanja. Od oktobra do kraja školske godine, treninzi će se odvijati dva puta nedeljno u Majdanovoj sportskoj sali, a kada nam vreme bude dozvoljavalo u Hajd parku. Sa decom će, pored iskusnog trenera, na inovativan i zanimljiv način, kroz mesečne radionice, raditi i nutricionista – dietetičar i tim dečijih psihologa kako bi se kod dece podstakao razvoj svesti o zdravoj ishrani.

 Ideja je da kroz ovakve besplatne programe, koje prate igra i druženje, vannastavna fizička aktivnost postane najomiljenija dečija obaveza, a kasnije, izgrađen aktivan životni stil kao aktivnost koja se podrazumeva i neguje kroz život. Prilagođen je predškolskom uzrastu i uzrastu od 6 do 10 godina.

 Termini radionica su: sreda od 17 do 18h i subota 16 do 17h.

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...


Poklanjamo 6 x 2 karte za dečije pozorišne predstave u Duško Radović

SuperDete i Malo Pozorište Duško Radović vode Vas na dečije pozorišne predstave   Ovog vikenda u Malom Pozorištu Duško Radović, biće izvedene dve sjajne dečije pozorične predstave za koje Vam SuperDete poklanja ... »»

Mikser kids market

Prvi MIKSER KIDS MARKET

Mikser kids market je nova platforma kulturne organizacije Mikser koja se održava u nedelju, 13. oktobra od 12 do 20 časova u Mikser House-u (Karađorđeva 46). Na premijernom izdanju će ... »»


Cineplexx porodični dan uz premijeru filma AVIONI 3D u subotu 31. avgusta

U subotu, 31. avgusta u bioskopu Cineplexx Delta City u Beogradu će se održati Cineplexx porodični dan, kada će svi mališani imati priliku da u društvu roditelja pogledaju aktuelna animirana ... »»