Lazy bag (lejzi beg) u dečijoj sobi

Strana 1 od 13
lazy bag 01

Lejzi beg (lazy bag ili bean bag) je prvo postao popularan kod tinejdžera, koji su uvek želeli da im soba bude drugačija i u trendu, a onda su roditelji otkrili koliko je takav nameštaj praktičan u sobama male dece.

 

 

 

 

 

 

 

Foto: cocooncouture


Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

krevetac za bebu

Krevetac za bebe

Bebe u prvih nekoliko meseci veći deo dana provode spavajući. San je u ovom periodu jako važan za dalji razvoj dece i potrebno je obezbediti im sve uslove za udoban ... »»

soba iz bajke

Prelepe sobe za bebe

Pogledajte prelepe sobe za bebe:   Soba za devojčicu, kao iz bajke i krevetac u obliku kočije. Ovu bebu je sigurno posetila dobra vila.                     Elegantna soba za bebu u nežnim zelenim tonovima i ... »»

Važno je da beba lepo obuhvati cuclu

Uputstvo za hranjenje bebe mlekom na flašicu

Kada hranite bebu na flašicu uzimate je u naručje u sličan položaj kao za podoj. Držite dete što bliže svom telu da bi osetilo prisnost i toplinu tela. Pripremljeno mleko ... »»

7 saveta da uključite tatu u brigu o bebi

7 saveta da uključite tatu u brigu o bebi

Evo 7 saveta za sve mame koje bi volele da podele brigu odeci sa svojim partnerima. Prihvatanje svih uloga i obaveza jednom kad stigne beba može biti jako izazovno. Najčešće ... »»

polenska-alergija

Polenska alergija kod dece

  Polenska alergija najčešće se javlja kod školske dece i adolescenata. Može uzrokovati različite tegobe, a simptomi se javljaju pojedinačno ili udruženo. Najizraženija je sezonska kijavica, koju karakteriše kijanje i svrab nosa, ... »»