Blizanci Maraje Keri proslavili prvi rođendan u Parizu!

mariah-carey-nick-cannon-twins

Maraja Keri i njen suprug Nik Kanon otputovali su čak u Pariz da bi proslavili dečiji rođendan i napravili veliku dečiju žurku. Bilo je puno plavih i roze balona, konfeta i poklona za slavljenike Marokan (Maroccan) i Monro (Monroe). Kako piše US Weekly, među poklonima su se našli mali dečiji Porše, drveni konj i mali klavir.

Maraja (41 god.) i Nik (31 god.) su dugo pokušavali da dobiju decu i sada su potpuno opčinjeni blizancima. Za razliku od ostalih slavnih ličnosti koje slike svoje dece prodaju tabloidima za milionske iznose, Maraja i Nik su napravili sajt na kome redovno objavljuju izabrane fotografije iz porodičnog albuma. Blizanci su u javnosti poznati kao Dembabies, pa se i sajt zove Dembabies.com, mada njihova mama kaže da imaju puno nadimaka, ali i da su joj omiljeni Rok & Ro. Sajt je namenjen baš ožavaocima blizanaca, koji žele da zavire kućnu atmosferu slavne porodice. Na nekim slikama mali Rok spava tati na grudima, dok je na drugim Ro sa mamom u bazenu.

Maraja i Nik su napravili dvostruku proslavu, pošto je dečiji rođendan istog datuma kada i njihova godišnjica braka. Ove godine su proslavili četiri godine zajedničkog života, pa su uz dečiji rođendan organizovali i obnavljanje bračnih zaveta.

Rok & Ro

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

Kejt Mos

Kejt Mos sa porodicom na letovanju

Kejt Mos je upravo stigla u Španiju na odmor sa ćerkom Lila Grejs koja sad već ima 11 godina i mužem Džejmi Hajnsom. The Miror je objavio kako je Kejt potrošila ... »»

monika beluči

Trudne i gole na naslovnim stranama

Najveće svetske zvezde slikale se se gole ili polu gole za naslovne strane, dok su bile u poodmakloj trudnoći i pokazale da su lepe i u drugom stanju. Monika Beluči je ... »»

Kortni Kardašijan sa balonima

Prvi rođendan ćerke Kortni Kardašijan

Kortni Kardašijan je napravila veliko slavlje za rođendan svoje ćerke Penelope. Proslava se održala 15.jula u domu njene majke, a pošto je bilo prisutno oko 150 zvanica,  angažovana je jedna od ... »»