Prvi rođendan ćerke Kortni Kardašijan

Kortni Kardašijan je napravila veliko slavlje za rođendan svoje ćerke Penelope.

Proslava se održala 15.jula u domu njene majke, a pošto je bilo prisutno oko 150 zvanica,  angažovana je jedna od najpoznatijih organizatora zabava.

Najveći utisak na zabavi ostavili su baloni firme „Geronimo Baloons“, koji su za ovu priliku napravili velike balone, prečnika skoro jedan metar, sa kojih su visile ručno rađene papirne trake u nežnim roze bojama. Kortni je sama birala boje balona: roze, svetlo roze, puder roze i bela.

Da bi se naduvao ovako veliki balon, potrebno je helijuma koliko treba za 30 običnih balona, a upućeni su rekli da svaki košta oko 150 dolara.

Kortni je sliku sa balonima postavila na Instagram.

Kortni Kardašijan sa balonima

Na zabavi su prisustvali Kim Kardašijan i njena jednomesečna ćerka North West, mada beba nije izlazila iz kuće jer je suviše mala.

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

Melani Grifit i Dakota

Melani Grifit sa ćerkama na odmoru u Aspenu

    Pravi  odmor za Melani Grifit i ženski deo porodice! Ona je primećena u nedelju 23.-eg decembra u poznatom skijaškom centru Aspen u Koloradu, kako uživa po kristalno vedrom i hladnom ... »»

Penelopi Kruz blizu porođaja

Penelope Kruz blizu porođaja

Penelope Kruz je blizu porođaja, ali i pored toga izgleda sjajno! Tridesetdevetogodišnja španska glumica i njen suprug Havijer Bardem očekuju novu bebu vrlo uskoro. Ovo će biit njihovo drugo dete. Njihov ... »»

Knox i Vivien

Najskuplje slike beba u Holivudu – Milioni za naslovnu stranu!

U svetu poznatih je postala praksa da fotografije svojih prinova prodaju velikim magazinima za milionske iznose, po principu ko da više. Pogledajte 10 najskupljih fotorgafija i koliko su za njih dobili ... »»