Prvi rođendan ćerke Kortni Kardašijan

Kortni Kardašijan je napravila veliko slavlje za rođendan svoje ćerke Penelope.

Proslava se održala 15.jula u domu njene majke, a pošto je bilo prisutno oko 150 zvanica,  angažovana je jedna od najpoznatijih organizatora zabava.

Najveći utisak na zabavi ostavili su baloni firme „Geronimo Baloons“, koji su za ovu priliku napravili velike balone, prečnika skoro jedan metar, sa kojih su visile ručno rađene papirne trake u nežnim roze bojama. Kortni je sama birala boje balona: roze, svetlo roze, puder roze i bela.

Da bi se naduvao ovako veliki balon, potrebno je helijuma koliko treba za 30 običnih balona, a upućeni su rekli da svaki košta oko 150 dolara.

Kortni je sliku sa balonima postavila na Instagram.

Kortni Kardašijan sa balonima

Na zabavi su prisustvali Kim Kardašijan i njena jednomesečna ćerka North West, mada beba nije izlazila iz kuće jer je suviše mala.

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

Kejt i Vilijem su dali bebi ime

Kejt i Vilijem su dali bebi ime

Kejt i Vilijem su dali bebi ime Džordž Aleksander Luis (George Alexander Louis). Treći naslednik engleskog prestola će nositi titulu Negovo Kraljevsko Veličanstvo Princ Džordž od Kembridža, a kraljici je ime ... »»

Lopez_Jennifer_3

Dženifer Lopez sa decom na bazenu

Početak je septembra i mališani i oni malo stariji polaze u školu. Dženifer Lopez (Jennifer Lopez) u bikiniju, lepo osunčana, provodi dane na bazenu hotela u Majamiju sa svojim četvorogodišnjim ... »»

RR

Riz Viterspun dobila bebu

4.10.2012. Riz Viterspun (Rees Witherspoon), postala je majka po treći put. Poznata glumica je u četvrtak 27. septembra donela na svet sina Tenesi Džejms Tota (Tennessee James Toth). Riz Viterspun i ... »»