Kejt Mos sa porodicom na letovanju

Kejt Mos je upravo stigla u Španiju na odmor sa ćerkom Lila Grejs koja sad već ima 11 godina i mužem Džejmi Hajnsom.

The Miror je objavio kako je Kejt potrošila 2000 britanskih funti na cigarete. Naime, trideset-devetogodišnja manekenka trenutno pokušava da ostavi ili bar smanji cigarete i u tome joj najviše pomažu elektronske cigarete, a kada je stigla u Španiju shvatila je da ih nije ponela na letovanje. Zbog toga je pozvala svog šofera u Londonu i zamolila ga da uhvati prvi avion, ponese cigarete i pridruži se njoj i porodici na letovanju.

 

Kejt Mos sa porodicom na letovanju

 

celebritybabyscoop.com

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

Andjelina_Paks_Vivien_Zahara

Deca Anđeline Džoli i Bred Pita, Paks, Zahara i Vivien zajedno u njenom novom filmu

25.10.2012. Deca Anđeline Džoli i Bred Pita, Paks, Zahara i Vivien  idu stopama svojih poznatih roditelja i hrle ka prvim ulogama na velikom platnu! Dva meseca pošto su predstavnici Dizni studija ... »»

Kejt se porodila

Kejt Midlton se porodila

Kejt Midlton se porodila u ponedeljak, 22. jula popodne i rodila sina. Vest koju je čekao ceo svet, nakon što je objavljeno da Kejt u ponedeljak, u ranim jutranjim satima primljena ... »»

uma-turman

Uma Thurman dobila treću bebu

20.07.2012. Uma Thurman je subotu 15-og jula dobila svoju treću bebu, ovog puta devojčicu. Bebin tata je švajcarski biznismen i milioner Arpad Busson (49) sa kojim je Uma počela da ... »»