Trudne i gole na naslovnim stranama

Strana 1 od 8
monika beluči

Najveće svetske zvezde slikale se se gole ili polu gole za naslovne strane, dok su bile u poodmakloj trudnoći i pokazale da su lepe i u drugom stanju.

Monika Beluči je u braku sa francuskim glumcem Vinsentom Kaselom i ima dve ćerke. Deva je rođena 2004., a Leoni 2010.godine. Italijanska glumica sa porodicom od 2012. godine živi u Rio de Ženeiru.

 

 

 

 


Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

Alek Boldvin čeka bebu

Alek Boldvin čeka bebu

Alek Boldvin čeka bebu sa suprugom Hilariom Boldvin i to vrlo uskoro, reklo bi se po slici. Ovo će biti njihovo prvo zajedničko dete, a Alek ima sedamnaestogodišnju ćerku Ireland ... »»

Šakira i milan

Šakira i Milan radno provode leto

Šakira provodi leto radno u studiu, ali ne propušta ni vreme sa svojim sinom Milanom. Njena Instagram stranica je punanjegovih slika. Pre neki dan je postavila sliku na kojoj Milan u ... »»

Kejt i beba izašli iz porodilišta

Kejt i beba izašli iz porodilišta

Kelt Midlton i Princ Vilijem danas su odneli kući svog sina starog jedan dan. Kao pravi ponosni roditelji Vojvoda i Vojvodkinja od Kembridža danas su izašli iz bolnice Sent Meri. "Još uvek ... »»

mariah-carey-nick-cannon-twins

Blizanci Maraje Keri proslavili prvi rođendan u Parizu!

Maraja Keri i njen suprug Nik Kanon otputovali su čak u Pariz da bi proslavili dečiji rođendan i napravili veliku dečiju žurku. Bilo je puno plavih i roze balona, konfeta ... »»

Melani Grifit i Dakota

Melani Grifit sa ćerkama na odmoru u Aspenu

    Pravi  odmor za Melani Grifit i ženski deo porodice! Ona je primećena u nedelju 23.-eg decembra u poznatom skijaškom centru Aspen u Koloradu, kako uživa po kristalno vedrom i hladnom ... »»