Zidni sto za previjanje bebe

Strana 1 od 8
zidni sto za presvlacenje bebe

Zidni sto za previjanje bebe je inovativan praktičan proizvod švedske firme Bybo, koji je ujedno komforan, ergonomski i moderno dizajniran nameštaj za bebe.

Zidni stolovi za previjanje bebe su, kao i sve ostali proizvodi ove firme, odlikuju se ergonomskim i bezbednim dizajnom i napravljeni su u skladu sa bezbednosnim standardima Evropske Unije.


Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

polenska-alergija

Polenska alergija kod dece

  Polenska alergija najčešće se javlja kod školske dece i adolescenata. Može uzrokovati različite tegobe, a simptomi se javljaju pojedinačno ili udruženo. Najizraženija je sezonska kijavica, koju karakteriše kijanje i svrab nosa, ... »»

Razgovor sa detetom pred spavanje

Razgovor sa detetom pred spavanje

Kako da razgovor sa detetom pred spavanje postane rutina? Ako se ne sećate kad ste poslednji put seli da razgovarate sa vašim detetom i zaista posvetili pažnju onome o čemu ono ... »»

Lubenica – dobra za zdravlje i raspoloženje

Lubenica – dobra za zdravlje i raspoloženje dece

Lubenica je savršeni simbol leta i njen jedinstveni miris i ukus nepogrešivo asociraju na vrele letnje dane i opuštenu atmosferu. Rashlađena lubenica isečena na kocke i servirana u činiji je savršeni ... »»

Kako postaviti bebu na dojku

Kako postaviti bebu na dojku

Dojenje je veština koja se uči i trebaće vam malo vremena i vežbe dok je savladate. Možete dojiti bebu u različitim položajima. Proverite samo da li ste ispunili nekoliko uslova ... »»

boravak u prirodi

Zašto je boravak u prirodi važan za dete?

Boravak uprirodi je važan za decu. Prosečno školsko dete, ukoliko može da bira, radije će ostati unutra, uz računar i razne elektronske igrice, međutim, deci je potreban svež vazduh i ... »»