Najzanimljivije igračke sa Internacionalnog sajma igračaka 2012

VTech Uključi & Kreni dinosaurusi

Spremite se da uzburkate život Vašeg mališana, obzirom da su ove igračke dinosaurusi takođe i vozila. Svaka od ovih jedinstvenih igračaka iz nove linije, a ima ih ukupno sedam, transformiše se iz dinosaurusa u vozilo i obrnuto, u samo nekoliko jednostavnih koraka. I to nije sve! VTech dino igračke opremljene su LCD ekranom za prilagođene animacije, zvučne efekte i edukativne opise dinosaurusa, tipa „Ja sam biljojed, ja grickam samo biljke“. Igračke su predviđene za decu od tri do osam godina.

 

 

Sbicikl S-16

Da li i Vaše dete čezne da se priključi paradi starije dece na skejtbordu? Pomozite mu da se priprema i trenira za pravu stvar na ovoj početnoj verziji. Ekstra veliki točak je stabilnost ove igračke, dok je široka površina dovoljna za dva mala stopala, jedno uz drugo. Brzinu ovog mini skejta kontroliše prednja ručna kočnica, a lako manevrisanje je omogućeno pomoću zadnje blokade. Konstrukcija ove igračke je lagana što je čini pogodnom za prenos do mesta dečije igre. Predviđena je za decu do osam godina starosti.

 

 

 

 

 

 

 

Set kocki CitiBloks Neon 100

Naravno, svako može da napravi toranj od kockica, ali u neon zelenoj sa primesama narandžaste i plave? E, to je već nešto. Vaš mali arhitekta moći će sa ovim novim setom od sto kockica da gradi zamkove, tornjeve, gradove i još mnogo toga. Kockice u ovom setu su napravljene od drveta, a kreacije su toliko upečatljive da nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Za decu od tri godine i više.

 

 

 

 

 

 

 

 

Crayola Digitalni svetlosni dizajner

Kralj bojica stalno pomera granice stare škole bojenja, a igračke iz njihove radionice su sve maštovitije. Poslednja u nizu je digitalni dizajner na kupoli koja se okreće za 360 stepeni omogućavajući deci da crtaju raznobojnim LED svetlima. Postoje tri različita moda igranja, crtanje slobodnom rukom, kreiranje animacija i igračke aktivnosti kao opcija za neprekidnu zabavu. U galeriji se može sačuvati do pedeset omiljenih kreacija. Predviđeno za decu od šest godina pa naviše.

 

K’NEX Atomski tobogan

Startujte vaše motore! Ovaj sjajni 1,2 metra visok tobogan za sportske automobile ima 113 centimetara dugačku stazu i jedna je od najboljih igračaka ovog tipa. Mehanički lift podiže automobilčić do startne linije i tu zabava tek počinje. Ovaj takozvani “roller coaster” pružiće Vašim mališanima zabavu kako tokom njegove izgradnje, tako i kasnije, za vreme trkanja. Predviđen je za decu od devet godina pa naviše.

 

 

 

 

 

 

 

 

Makedo Pronađi i napravi avion

“Mama, ne bacaj tu kutiju od pahuljica”! Dopustite Vašoj deci da recikliraju i kombinujući sa drugim kućnim stvarima naprave aerodinamičnu leteću mašinu, uz pomoć ovog sjajnog seta. Edukativni deo ove igračke uči decu da recikliraju koristeći sopstvenu kreativnost. U paketu se nalazi sav alat, konektori i nalepnice, koje su potrebne za kreiranje i dekoraciju aviona. Igračka je namenjena deci od pet godina i više.

 

 

 

Barbi Foto modna lutka

Barbi, modna ikona, uvek ispred kamera, ovoga puta je i sama postala kamera. Ova verzija najpopularnije lutke za dvadeset prvi vek, ima ugrađenu digitalnu kameru, koju deca mogu da koriste za pravljenje fotografija. Napravljene fotke se mogu prikazati na displeju koji se nalazi na Barbi majici, a u memoriji se nalaze i predložene grafike koje pomažu u promeni njenog izgleda. Kamera se može povezati sa računarom, a onda… Svetla …. Kamera … Moda!!! Za decu od šest godina i više.

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

tanjir za bebu -superdete

Igračka ili pribor za jelo?

Kada vidite ovakav pribor za jelo, prva što vam sigurno pada na pamet je "Gde su bile ovakve stvari kad smo mi bili mali?" U svakom slučaju, ako imate dete koje je ... »»

Inat kod dece oko pete godine

Inat kod dece oko pete godine

Zašto se inat kod dece javlja oko pete godine? Vaše petogodišnje dete verovatno je prošlo fazu sa izlivima besa, ali nije baš ni poslušno. Odbija da dođe da večera kada ga ... »»

Jos malo pa prvi razred

Prvi razred – Predmeti u prvom razredu

Obavezni nastavni predmeti: Srpski jezik (5 časova nedeljno, 180 časova godišnje) - Cilj nastave srpskog jezikaje da učenici ovladaju osnovnim zakonitostima srpskog književnog jezika, na kojem će se usmeno i pismeno ... »»