Trejsi Biker u glavnoj ulozi – Džeklin Vilson

Trejsi Biker u glavnoj uloziDobila sam glavnu ulogu!

Igram Ebenizera Skrudža, matorog namćora iz Božićne priče. Neviđeno dobro glumim, majke mi. Pitajte koga hoćete – skoro svi iz škole su potpisali peticiju da me vrate u predstavu (malo je falilo da me izbace kad sam zveknula onu pokvarenu Martu u nos, iako je zaslužila)! Jedva čekam premijeru: mama dolazi da me gleda! Bar se nadam.

Za svaki slučaj poslala sam joj nekoliko pozivnica, brdo poklona, a smućkala sam i neki čarobni napitak koji navodno priziva voljenu osobu. Dođite i vi da me gledate. Ah, da ne možete. Pa dobro, onda pročitajte šta se sve dešavalo tog Božića. Sve sam vam detaljno prepričala. Uživajte!

Vaša Trejsi Biker,

(zvezda pozornice i filmska zvezda, junakinja gomile knjiga, i TV serije)

P.S. Jesam li vam rekla da su napravili i video igricu o meni? Super je. Možete i sami da isprobate kako izgleda kad izlemate Martu i kad se klanjate pred publikom.

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

Da li ste vi žaba?

Da li ste vi žaba? – dramske igre za decu od 6 do 10 godina

Jasminka Petrović, naša nagrađivana i popularna autorka, poslednjih godina često je radila u pozorištu i na televiziji, pa je inspirisana tim iskustvom napisala i zbirku kratkih dramskih tekstova, namenjenu deci ... »»

Pas i njegov dečak

Pas i njegov dečak

Najviše od svega na svetu Hal želi psa, ali njegova mama neće ni da čuje za dlake u kući, izgreban nameštaj i barice po podu. Ipak, za Halov deseti rođendan ... »»

Lota pravi lom

Lota pravi lom – Astrid Lindgren

Pre nego što su Jonas, Mija-Marija i Lota došli na svet, Salamdžijska ulica je bila mirna. Sad se ori od njihove cike, vriske i smeha, pa je njihov tata zove ... »»