Letnji kursevi jezika u Info-roomu Kancelarije za mlade

Kanacelarija za mladeLetenji kursevi jezika biće organizovani u Info room-u Kancelarije za mlade i to italijanskog, španskog i nemačkog jezika. Kursevi se sastoje od po 24 časa, koji će se održati tokom 6 nedelja, a namenjeni su onima koji se nikada nisu susretali sa ovim jezicima i žele da krenu od osnova.

 

 

 

Ko može da se prijavi i kako?

Mogu da se prijave svi zainteresovani od 15 do 30 godina, tako što će na e-mail adresu kurs@eurolingua.rs poslati prijavu koja sadrži sledeće podatke: ime i prezime, godište, zanimanje, kontakt telefon i e-mail, uz napomenu za koji jezik se prijavljuju. Zbog ograničenog broja mesta moguće je prijaviti se samo za jedan jezik, a biće primljeno po 25 najbržih kandidata u svakoj grupi.

Rok za prijavu je 15. avgust u 16h, napominjemo da nepotpune i neblagovremene prijave neće biti uzete u razmatranje. Svi prijavljeni kandidati biće u najkraćem roku obavešteni o prijemu i ishodu svoje prijave.

 

 

 

 

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

UNIVERZITET ZA MONSTRUME

Poklanjamo 2 X 2 karte za film UNIVERZITET ZA MONSTRUME

Prva dve osobe, čiji nam e-mail sa tačanim odgovorom na nagradno pitanje, stigne danas posle 18:00h dobiće po 2 karte za projekciju crtanog filma UNIVERZITET ZA MONSTRUME, u Tuckwood Cineplex-u, ... »»


Teatar na Savi – Od 1. juna počinje 7. Revija pozorišnih predstava za decu

Teatar na Savi je spremio  101. predstavu za period od 01. Juna do 08. Septembra, sa početkom od 19.30h (cena ulaznice je 250 rsd). Svečano otvaranje je 1. juna kada će ... »»

PPorodični vikend u bioskopima „Cineplexx Delta City“ u Beogradu i „Cineplexx Kragujevac Plaza“ u Kragujevcu

Porodični vikend 18. i 19. maja u bioskopima „Cineplexx“

Porodični vikend u bioskopima „Cineplexx Delta City“ u Beogradu i „Cineplexx Kragujevac Plaza“ u Kragujevcu održaće se 18. i 19. maja, uz premijeru animirane avanture „Čuvari tajnog kraljevstva 3D“, zabavni ... »»