Porodični vikend 18. i 19. maja u bioskopima „Cineplexx“

PPorodični vikend u bioskopima „Cineplexx Delta City“ u Beogradu i „Cineplexx Kragujevac Plaza“ u Kragujevcu Porodični vikend u bioskopima „Cineplexx Delta City“ u Beogradu i „Cineplexx Kragujevac Plaza“ u Kragujevcu održaće se 18. i 19. maja, uz premijeru animirane avanture „Čuvari tajnog kraljevstva 3D“, zabavni program i Mali Politikin zabavnik mališanima na poklon

U okviru porodičnog vikenda, mali posetioci i njihovi roditelji moći će pretpremijerno da pogledaju novi animirani film „Čuvari tajnog kraljevstva 3D“, sinhronizovan na srpski jezik, priču o tinejdžerki koja iznenada dospeva u tajni univerzum koji naseljavaju zabavni i jedinstveni šumski junaci. Na repertoaru će biti i popularni naslovi „Ted izgubljeni pustolov“, „Zambezija“ i Kruds“, za koje će i roditelji dece, članova Porodičnog film kluba, plaćati dečiju cenu karte.

Kao i svakog Porodičnog vikenda, u holovima bioskopa „Cineplexx“ u periodu od 12 do 17 časova će biti zabavni program. Mali posetioci će moći da učestvuju u kreativnim radionicam, da se druže sa maskotama i da pogledaju nove trikove mađioničara. Takođe, mališani, članovi Porodičnog film kluba, dobiće na poklon Mali Politikin zabavnik.

Informacije o Porodičnom vikendu  i aktuelnom bioskopskom repertoaru mogu se naći na veb adresi bioskopa www.cineplexx.rs.

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...


Poklanjamo vam karte za Kids fest

Portal SuperDete vas vodi na Kids fest! Prva četiri čitaoca koja u 18h pošalju mail sa odgovorom na nagradno pitanje na adresu kalendar@superdete.com dobiće po dve karte za projekcije u Domu ... »»

Porodični dan u bioskopima Cineplexx

31.1. Porodični dan u bioskopima Cineplexx

Provedite ovu nedelju, 31.januar, uz Porodični dan u bioskopima Cineplexx. U periodu od 12 do 17 časova, sve posetioce bioskopa Cineplexx Delta City, Kragujevac Plaza i UŠĆE Shopping Center očekuje bogat ... »»

LЕTО NА KЕЈU

Leto na Keju 2013

Trаdiciоnаlnа mаnifеstаciја Lеtо nа kејu оdržаvа sе nа lеtnjој pоzоrnici zеmunskоg šеtаlištа kеј оd 04.07.2013.gоd.dо 31.08.2013.gоd. svаkоg Čеtvrtkа, Pеtkа i Subоtе оd 17-20 č. Tеmа оsmе pо rеdu trаdiciоnаlnе mаnifеstаciје su ... »»