Porodični vikend 18. i 19. maja u bioskopima „Cineplexx“

PPorodični vikend u bioskopima „Cineplexx Delta City“ u Beogradu i „Cineplexx Kragujevac Plaza“ u Kragujevcu Porodični vikend u bioskopima „Cineplexx Delta City“ u Beogradu i „Cineplexx Kragujevac Plaza“ u Kragujevcu održaće se 18. i 19. maja, uz premijeru animirane avanture „Čuvari tajnog kraljevstva 3D“, zabavni program i Mali Politikin zabavnik mališanima na poklon

U okviru porodičnog vikenda, mali posetioci i njihovi roditelji moći će pretpremijerno da pogledaju novi animirani film „Čuvari tajnog kraljevstva 3D“, sinhronizovan na srpski jezik, priču o tinejdžerki koja iznenada dospeva u tajni univerzum koji naseljavaju zabavni i jedinstveni šumski junaci. Na repertoaru će biti i popularni naslovi „Ted izgubljeni pustolov“, „Zambezija“ i Kruds“, za koje će i roditelji dece, članova Porodičnog film kluba, plaćati dečiju cenu karte.

Kao i svakog Porodičnog vikenda, u holovima bioskopa „Cineplexx“ u periodu od 12 do 17 časova će biti zabavni program. Mali posetioci će moći da učestvuju u kreativnim radionicam, da se druže sa maskotama i da pogledaju nove trikove mađioničara. Takođe, mališani, članovi Porodičnog film kluba, dobiće na poklon Mali Politikin zabavnik.

Informacije o Porodičnom vikendu  i aktuelnom bioskopskom repertoaru mogu se naći na veb adresi bioskopa www.cineplexx.rs.

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...


Poklanjamo 6 X 2 karte za predstavu Pinokio u Malom pozorištu „Duško Radović“

Prestojeći vikend u Malom pozorištu „Duško Radović“ rezervisan je za izvođenje predstave Pinokio. Gledaoci će biti u prilici da ovu sjajnu produkciju pogledaju u dva termina - subota u 17h ... »»


Danas vam poklanjamo karte za pozorište Duško Radović

Poklanjamo vam 2x2 karte za dečiju predstavu u Malom pozorištu Duško Radović "Ko je Loret" koja se igra u subotu u 17h, kao i 2x2 karte za predstavu "Strašne priče ... »»

Predsajamsko druženje u Shopping Centru STADION

Predsajamsko druženje u Shopping Centru STADION

Svečano predsajamsko druženje sa mališanima i njihovim roditeljima održaće se 26. oktobra od 17 – 20 časova u shopping centru „Stadion“. Ulaz je besplatan kao i na XII Campina puddis ... »»