Teatar na Savi – Od 1. juna počinje 7. Revija pozorišnih predstava za decu

Teatar na Savi je spremio  101. predstavu za period od 01. Juna do 08. Septembra, sa početkom od 19.30h (cena ulaznice je 250 rsd).

Svečano otvaranje je 1. juna kada će biti organizovana velika žurka, sa specijalnim gostima, najpopularnijim dečijim junacima, koji će se tokom leta pojavljivati u predstavama – Miki, Paja, Šilja, Pluton, Duško Dugouško, Patak Dača,Pipi, Obeliks, Asteriks, Crvenkapa, Vuk, Pepeljuga, Jagodica Bobica, Nodi, Mačak Toša, Uspavana Lepotica, Čarobnjak iz Oza, Štrumfovi, Klovnovi…

Deca će sa junacima moći da se druže i slikaju, a svaki od junaka će izvesti i deo iz predstave..

Ulaz na žurku je besplatan!

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

Dečiji sajam

Dečiji sajam 17.-19. oktobra

S velikim zadovoljstvom Vas obaveštavamo da se bliži početak najlepše manifestacije namenjene deci i roditeljima. Dečiji sajam, četrnaesti po redu, održače se i ovoga puta u hali 3 Beogradskog sajma, ... »»

Koračajmo bezbedno

Koračajmo bezbedno u nedelju 12.05.2013.god

Kancelarija za mlade vas poziva da se priključite manifestaciji Koračajmo bezbedno, koju organizuje Agencija za bezbednost saobraćaja Republike Srbije, sa namerom da podigne svest o veličini problema stradanja pešaka u ... »»


Dobitnici karata za Kids fest

Dobitnici karata za Kids fast su: 1. J. Ljubisavljević 2. U. Baštovanović 3. M. Kulundžija 4. M. Simonović   SuperDete tim vam želi ugodan provod :)