Teatar na Savi – Od 1. juna počinje 7. Revija pozorišnih predstava za decu

Teatar na Savi je spremio  101. predstavu za period od 01. Juna do 08. Septembra, sa početkom od 19.30h (cena ulaznice je 250 rsd).

Svečano otvaranje je 1. juna kada će biti organizovana velika žurka, sa specijalnim gostima, najpopularnijim dečijim junacima, koji će se tokom leta pojavljivati u predstavama – Miki, Paja, Šilja, Pluton, Duško Dugouško, Patak Dača,Pipi, Obeliks, Asteriks, Crvenkapa, Vuk, Pepeljuga, Jagodica Bobica, Nodi, Mačak Toša, Uspavana Lepotica, Čarobnjak iz Oza, Štrumfovi, Klovnovi…

Deca će sa junacima moći da se druže i slikaju, a svaki od junaka će izvesti i deo iz predstave..

Ulaz na žurku je besplatan!

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...


Avioni – Premijerno 31. avgusta u bioskopu Cineplexx Delta City u 18h

Iz Dizni studija nam stižu „Avioni“, akciona, animirana, komedija, avantura u kojoj glavnu ulogu ima Dasti (glas mu pozajmljuje Milan Antonić/ Dejn Kuk), dobrodušni poljoprivredni avion koji sanja o tome ... »»

radionica robotike za osnovce

Radionica robotike za osnovce 07. i 21.09.

„Gurnite“ osnovce u nauku! - radionica robotike za osnovce - Na zahtev mnogih osnovaca koji nisu uspeli da sebi obezbede mesto na radionicama održanim krajem avgusta, organizujemo još dve besplatne radionice ... »»

na-vrh-jele-na-dnu-bora

„Na vrh jele, u dnu bora“ – donatorska priredba

Donatorska priredba za decu "Na vrh jele, u dnu bora" u Kulturnom centru Rex Povodom inicijative ,,Zelene škole'', Ekoist kreativna mreža i Eko-musketari iz OŠ „Drinka Pavlović" organizuju donatorsku priredbu u ... »»