Gradska opština Rakovica organizuje besplatnu školu šaha za osnovce

sahGradska opština Rakovica organizuje besplatnu školu šaha za osnovce sa ove opštine.

Kancelarija za mlade Gradske opštine Rakovica u saradnji sa šahovskim klubom ‘Vidikovac’  osmislila je koncept  besplatne škole šaha za osnovce svih uzrasta koji će tokom leta moći da pohađaju školu, i ujedno uz druženje sa vršnjacima razvijaju intelektualne sposobnosti.

Zainteresovani se mogu da pošalju svoje kontakt podatke (ime i prezime, adresa, uzrast i kontakt telefom) na mail:  sahklubvidikovac@gmail.com.

Škola će početi sa radom 16. jula, a časovi će se održavati dva puta nedeljno u prostorijama šahovskog kluba ‘Vidikovac’ u ulici Vidikovački venac 79.

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...


Besplatne kreativne radionice i programi za decu i mlade u DKCBu tokom leta

Dečji kulturni centar Beograd i ovog leta organizuje besplatne kreativne radionice i programe za decu i mlade osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta. Programi su namenjeni deci koja svoj raspust provode u ... »»


U Pozorištu lutaka gostuje pozorišna trupa Le Lutin iz Francuske 27. maja

  U okviru saradnje Francuskog kulturnog centra i Pozorišta lutaka, u ponedeljak, 27. maja u 18:00 sati, u Pozorištu lutaka gostuje pozorišna trupa Le Lutin iz Francuske, sa predstavom „Riba ribolovac“.   Reč ... »»

Kod kuće

3D avantura „ Kod kuće “ pretpremijerno od 21. marta u bioskopima

Ovog proleća srca najmlađih osvojiće nomadska vanzemaljska rasa Buv u animiranoj 3D avanturi Kod kuće, koja nam stiže od autora Krudsa i animiranog filma „Kako dresirati svog zmaja 2“. Simpatični Buvovi ... »»