U Pozorištu lutaka gostuje pozorišna trupa Le Lutin iz Francuske 27. maja

 

U okviru saradnje Francuskog kulturnog centra i Pozorišta lutaka, u ponedeljak, 27. maja u 18:00 sati, u Pozorištu lutaka gostuje pozorišna trupa Le Lutin iz Francuske, sa predstavom „Riba ribolovac“.

 

Reč je o komadu bez reči, a namenjen je i deci i odraslima.

Predstava „Riba ribolovac“ izvođena je više od 250 puta u Francuskoj, a gostovala je više od 60 puta u inostranstvu (Holandija, Koreja, Maroko, Španija, Tajvan). U Srbiji učestvuje na XX Međunarodnom festivalu pozorišta za decu u Subotici.

 

Sadržaj predstave:

„Mornar se ukrcava na čudnovatu barku….Čas je kapetan, čas ribolovac, prodavac ribe, a njegova barka menja se kako ga vodi njegova mašta, kako vreme prolazi, od izlaska do zalaska sunca… Zahvaljujući tom raskupusanom plovilu koji podseća na svetove Tatija, Kitona ili Caplina, uranjamo u svet mora i ribarenja, mornarske samoće, dižemo mreže dok do nas dopire miris sveže ribe… Zabavni odnosi između predmeta i dekora doprinose ovoj intimistickoj predstavi punoj živahnih boja, poezije, tišine i oslišukivanja. Divan solo bez reči, fantastičan i zabavan koji nam otvara nove vidike… Ukrcajte se odmah!“

 

Cena ulaznice je 200,00 dinara.

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

UNIVERZITET ZA MONSTRUME

2 x 2 karte za UNIVERZITET ZA MONSTRUME

Taramount film i SuperDete Vas vode u bioskop u sredu, 26. juna. Naši prijatelji iz Taramount filma obezbedili su 2x2 karte za projekciju novog filma za decu UNIVERZITET ZA MONSTRUME. Pratite nas ... »»

„Dan otvorenih vrata“ za decu na Adi Ciganliji

„Dan otvorenih vrata“ za decu na Adi Ciganliji

Berlitz škola stranih jezika, organizuje u četvrtak, 13. juna u 18 sati na Adi Ciganliji, druženja sa roditeljima i decom  pod nazivom „Dan otvrenih vrata za decu“. Druženje počinje ispred Veslačkog ... »»


Premijera predstave Kraljica leptira

Premijera avangardne predstave za decu 'Kraljica leptira' u režiji Zijaha A. Sokolovića (po tekstu Selme Parisi) održaće se u četvrtak, 24. oktobra, od 18h, u Dvorani Kulturnog centra Pančeva u ... »»