Dečija soba za male vile

Strana 1 od 14
Dečija soba za male vile 1

DEČIJA SOBA ZA MALE VILE

 

Nije uvek lako izabrati najbolje i najlepše za dete jer ono brzo raste i menja se. Isto tako brzo menja ukus želje pa svaka nova stvar brzo postaje stara i nezanimljiva, ali jedno ostaje sigurno – sve devojčice sanjaju o vilama.

Ako imate mašte, vremena i mogućnosti, sobu svoje devojčice možete pretvoriti u pravo vilinsko gnezdo iz bajke.

Drvo u prirodnoj veličini, kućica za ptice, lampe u obliku cvetoća i pečuraka…, sve je tu da stvori fantastičan ambijent.

Naravno, glavna boja je roze i odlično se uklapa sa svim detaljima.

 


Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

Matematika za prvi razred

Matematika za prvi razred

Matematika za prvi razred počinje za dete sa predmetima u prostoru i odnosima između njih. Posmatranjem predmeta uočavaju se njihove osobine i relacije među predmetima: veći, manji, levo, desno, gore, ... »»

Soba za bebu tirkizna

Soba za bebu – Tirkizno

    Tirkizna boja je uvek moderna i daje prostoru notu neuobičajenog.                   Soba tirkizne boje ne može delovati sumorno, čak ni kad je kombinujete sa sivom. Uz sive i bele detalje delovaće opuštajuće na svakog.           http://projectnursery.com/     U ... »»

Tajna uspešnog lečenja Hipospadije – urođene anomalije penisa

Tajna uspešnog lečenja Hipospadije – urođene anomalije penisa

  Kongenitalne anomalije penisa se često javljaju kod dece i veoma često predstavljaju veliki problem, prvo za roditelje, a kasnije i za samu decu. Raspored kože prepucijuma, veličina, oblik i krivina penisa ... »»

Urinarna‚ infekcija kod dece

Echerihija Colli – Urinarna infekcija kod dece

Echerihija Colli (Ešerihija Koli) je Gram negativna bakterija, koja živi u gastrointerstinalnom traktu i odgovorna je za dobro funkcionisanje gastrointerstinalnog trakta. Kao fekalna bakterija može da kontaminira uretru i da ... »»

beba i leto

Beba i leto – kratak vodič

Malo toga je lepše od bebe u kolicima sa šeširićem na glavi, ali letnje aktivnosti sa bebom zahtevaju dodatne pripreme i mnogo veću torbu za plažu. Bilo da ste na ... »»