DKC Majdan organizuje besplatnu radionicu trčanja

 Majdan Dečiji kulturni centar “Majdan” i sportski klub Running u toku oktobra upisuju prvu generaciju dece u školu trčanja. Od oktobra do kraja školske godine, treninzi će se odvijati dva puta nedeljno u Majdanovoj sportskoj sali, a kada nam vreme bude dozvoljavalo u Hajd parku. Sa decom će, pored iskusnog trenera, na inovativan i zanimljiv način, kroz mesečne radionice, raditi i nutricionista – dietetičar i tim dečijih psihologa kako bi se kod dece podstakao razvoj svesti o zdravoj ishrani.

 Ideja je da kroz ovakve besplatne programe, koje prate igra i druženje, vannastavna fizička aktivnost postane najomiljenija dečija obaveza, a kasnije, izgrađen aktivan životni stil kao aktivnost koja se podrazumeva i neguje kroz život. Prilagođen je predškolskom uzrastu i uzrastu od 6 do 10 godina.

 Termini radionica su: sreda od 17 do 18h i subota 16 do 17h.

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...


Letnji Festival Mladih 5. juna u Kulturnom centu Rex!

 Letnji  Festival Mladih je proizašao iz edukativno umetničkog projekta „Druga tačka pogleda" koji je POD Teatar započeo 2007. godine u saradnji sa Opštinom Savski venac i Osnovnim Školama Opštine. Ova ... »»


Mikser Haus za vikend priprema zabavne radionice za mališane!

Mikser Haus misli i ovog vikenda na celu porodicu. U subotu i nedelju decu školskog uzrasta očekuju dve kreativne radionice u okviru kojih će imati prilike da provedu vreme na ... »»


Radost Evrope u DKCB-u od 2. do 5. oktobra

Dečji kulturni centar Beograd, pod pokroviteljstvom Gradske uprave grada Beograda, organizuje od 2. do 5. oktobra 2013. godine 44. Međunarodni susret dece Evrope „ Radost Evrope ”. Tokom trajanja manifestacije ... »»