Mikser Haus za vikend priprema zabavne radionice za mališane!

Mikser Haus misli i ovog vikenda na celu porodicu. U subotu i nedelju decu školskog uzrasta očekuju dve kreativne radionice u okviru kojih će imati prilike da provedu vreme na zabavan način, ali i da nauče neke nove veštine.Lutkice spavaliceRadionica „Lutkice spavalice“  u subotu od 12h do 14h, namenjena je deci starijoj od sedam godina. Deca imaju mogućnost da se kreativno izraze i naprave lutku po svojoj meri – od raznih materijala, čarapa, dugmića…. Ne postoji nista lepše nego kada dete samo osmisli i sašije lutkicu onako kako se njemu/njoj najviše dopada. Radionicu vodi Maja Matić Radonić.

 

 

 

Radionica „Razigrani mačak“ se odvija u nedelju u Mikser Hausu od 12h do 14h. Radionicu vode Sandra Radovanović i Milena Marković, koje će sa decom izvoditi jednostavne i zanimljive kućne oglede. Sva deca koja imaju 7 i više godina mogu da dođu i napišu nevidljivo pismo, naprave malu erupciju vulkana, tornado u boci, magično mleko i druge zanimljive oglede.

 

 

Učestvovanje na radionicama je 250 din, a za dvoje dece cena je 400 din. Zbog velikog interesovanja Vas molimo da prijave za radionicu pošaljete na: mikser.radionice@gmail.com, sa naznakom za koju radionicu prijavljujete dete.

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...


Jubilarni 20. Međunarodni festival pozorišta za decu

Jubilarni 20. Međunarodni festival pozorišta za decu održaće se od 19. do 25. maja 2013. u Subotici, uz gostovanja festivalskih predstava širom Vojvodine i drugih krajeva Srbije i reprizu Festivala ... »»

na-vrh-jele-na-dnu-bora

„Na vrh jele, u dnu bora“ – donatorska priredba

Donatorska priredba za decu "Na vrh jele, u dnu bora" u Kulturnom centru Rex Povodom inicijative ,,Zelene škole'', Ekoist kreativna mreža i Eko-musketari iz OŠ „Drinka Pavlović" organizuju donatorsku priredbu u ... »»


Danas delimo karte za film NIKO 2 u bioskopima Tuckwood i Dom Sindikata

Prvih deset čitalaca koji danas u 17h pošalju mail na adresu kalendar@superdete.com sa odgovorom na nagradno pitanje, dobiće po dve karte za projekciju animiranog filma „Niko 2“ koji je na ... »»