Mikser Haus za vikend priprema zabavne radionice za mališane!

Mikser Haus misli i ovog vikenda na celu porodicu. U subotu i nedelju decu školskog uzrasta očekuju dve kreativne radionice u okviru kojih će imati prilike da provedu vreme na zabavan način, ali i da nauče neke nove veštine.Lutkice spavaliceRadionica „Lutkice spavalice“  u subotu od 12h do 14h, namenjena je deci starijoj od sedam godina. Deca imaju mogućnost da se kreativno izraze i naprave lutku po svojoj meri – od raznih materijala, čarapa, dugmića…. Ne postoji nista lepše nego kada dete samo osmisli i sašije lutkicu onako kako se njemu/njoj najviše dopada. Radionicu vodi Maja Matić Radonić.

 

 

 

Radionica „Razigrani mačak“ se odvija u nedelju u Mikser Hausu od 12h do 14h. Radionicu vode Sandra Radovanović i Milena Marković, koje će sa decom izvoditi jednostavne i zanimljive kućne oglede. Sva deca koja imaju 7 i više godina mogu da dođu i napišu nevidljivo pismo, naprave malu erupciju vulkana, tornado u boci, magično mleko i druge zanimljive oglede.

 

 

Učestvovanje na radionicama je 250 din, a za dvoje dece cena je 400 din. Zbog velikog interesovanja Vas molimo da prijave za radionicu pošaljete na: mikser.radionice@gmail.com, sa naznakom za koju radionicu prijavljujete dete.

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...


Vodimo vas na premijeru filma Avioni u subotu 31. avgusta u Cineplexx-u

SuperDete.com i Taramount vas vode na premijeru filma Avioni u subotu 31. avgusta u Cineplexx-u. Ove subote povodom premijere filma "Avioni" u Delta City-ju je organizovan je i Cineplexx porodični dan. Ovim ... »»


Danas delimo karte za vikend u pozorištu Duško Radović

Vodimo vas u pozorište Duško Radović ovog vikenda! Prvih 6 čitaoca koji danas u 17h pošalju mail na adresu kalendar@superdete.com  sa odgovorom na nagradno pitanje, dobiće po dve karte za predtsve ... »»


„ Gospodin Pibodi i Šerman 3D“ nova animirana avantura uskoro u bioskopima

Može li pas da usvoji dečaka? Pogledajte trejler za animiranu avanturu „ Gospodin Pibodi i Šerman 3D“ Gospodin Pibodi je pas koji govori, i najpametniji pas na svetu. Šerman je dečak koga ... »»