Mikser Haus za vikend priprema zabavne radionice za mališane!

Mikser Haus misli i ovog vikenda na celu porodicu. U subotu i nedelju decu školskog uzrasta očekuju dve kreativne radionice u okviru kojih će imati prilike da provedu vreme na zabavan način, ali i da nauče neke nove veštine.Lutkice spavaliceRadionica „Lutkice spavalice“  u subotu od 12h do 14h, namenjena je deci starijoj od sedam godina. Deca imaju mogućnost da se kreativno izraze i naprave lutku po svojoj meri – od raznih materijala, čarapa, dugmića…. Ne postoji nista lepše nego kada dete samo osmisli i sašije lutkicu onako kako se njemu/njoj najviše dopada. Radionicu vodi Maja Matić Radonić.

 

 

 

Radionica „Razigrani mačak“ se odvija u nedelju u Mikser Hausu od 12h do 14h. Radionicu vode Sandra Radovanović i Milena Marković, koje će sa decom izvoditi jednostavne i zanimljive kućne oglede. Sva deca koja imaju 7 i više godina mogu da dođu i napišu nevidljivo pismo, naprave malu erupciju vulkana, tornado u boci, magično mleko i druge zanimljive oglede.

 

 

Učestvovanje na radionicama je 250 din, a za dvoje dece cena je 400 din. Zbog velikog interesovanja Vas molimo da prijave za radionicu pošaljete na: mikser.radionice@gmail.com, sa naznakom za koju radionicu prijavljujete dete.

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...


KidsPatch na festivalu NOVO DOBA u sredu 29. maja u Kulturnom centru Rex

I ove godine KidsPatch, u saradnji sa Festivalom Novo Doba, organizuje radionicu za decu iz oblasti stripa, ilustracije i grafičke umetnosti u Kulturnom centru REX. U okviru, četvrtog po redu,festivala nesvrstanog ... »»

Superkoka Soka

Poklanjamo knjige za decu – Superkoka Soka

Povodom 2. aprila, Međunarodnog dana knjige za decu, izdavačka kuća ODISEJA i SuperDete vam poklanjaju 5 knjiga za mališane. Knjigu "Trejsi Biker u glavnoj ulozi" dobila je Sara za odgovor: "Glumica ... »»

Lota pravi lom

Poklanjamo knjige za decu – Lota pravi lom

Izdavačka kuća ODISEJA i SuperDete vam, povodom Međunarodnog dana knjige za decu, ove nedelje poklanjaju 5 knjiga za mališane. Knjigu Pas i njegov dečak dobila sa je Sandra Đurasović koja je na ... »»