Rok koncert za decu u DKCB-u 22. septembra

Povodom 44. Međunarodnog susreta dece Evrope „Radost Evrope“, u Velikoj sali Dečjeg kulturnog centra Beograd (DKCB), u Takovskoj 8, u nedelju, 22. septembra, u 20 časova, Dečji kulturni centar Beograd i Master Blaster studio organizuju veliki rok koncert pod nazivom „Dok čekamo goste“.

Ovim rok koncertom Dečji kulturni centar Beograd i prva škola za rok i pop muziku Master Blaster najaviće temu ovogodišnjeg susreta dece Evrope – „Rokenrol“ i ovogodišnje predstavnike Srbije – Džoni i Masterblastersi, učenike škole Master Blaster studija. Na koncertu 22. septembra devetogodišnji Nikola Džoni Ranković sa bendom Masterblastersi izvešće premijerno autorsku pesmu „Neću da živim u zemlji bez rokenrola“, kojom će se Srbija predstaviti na završnom gala koncertu „Radost Evrope 2013“, 5. oktobra, u Sava centru.

Pored njih, na koncertu „Dok čekamo goste“ nastupiće još šest srednjoškolskih bendova – Redeem the Fallen, Pazi divljač, Ž.Z. Rok, Lethalik, Rising Force i Verovali ili ne, koji su već imali značajne nastupe u DKCB-u na Festivalu mladih bendova LIKE/UNLIKE 2013, kao i na koncertima Master Blaster studija.

Koncert će obogatiti i svirka poznatog rok benda „Deca loših muzičara’’, koji će, kao posebni gosti večeri, podržati na sceni svoje mlađe neafirmisane kolege.

Ulaz je besplatan.

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...


Avioni – Premijerno 31. avgusta u bioskopu Cineplexx Delta City u 18h

Iz Dizni studija nam stižu „Avioni“, akciona, animirana, komedija, avantura u kojoj glavnu ulogu ima Dasti (glas mu pozajmljuje Milan Antonić/ Dejn Kuk), dobrodušni poljoprivredni avion koji sanja o tome ... »»

Nagradna igra SuperDete

“Najlepše je napolju!!” – Nagradna Igra SuperDete.com

“Najlepše je napolju!!” – Nagradna Igra SuperDete.com Pravila Nagradne Igre: Nagradna igra SuperDete “Najlepše je napolju!!” počela je u petak 24.05.2013. u 12:00h i traje do 14.06.2013 u 24:00h. U Nagradnoj igri mogu učestvovati ... »»

Škola sinhronog plivanja

Osvojite mesec dana obuke sinhronog plivanja !

Poklanjamo 5 besplatnih mesečnih treninga sinhronog plivanja za mesec april, za devojčice od 7-12 godina sa popustom od 25% za naredna 2 meseca treninga! Da bi osvojili nagradu, potrebno je da ... »»