Osvojite mesec dana obuke sinhronog plivanja !

Škola sinhronog plivanjaPoklanjamo 5 besplatnih mesečnih treninga sinhronog plivanja za mesec april, za devojčice od 7-12 godina sa popustom od 25% za naredna 2 meseca treninga!

Da bi osvojili nagradu, potrebno je da danas, 19.03. u 18h pošaljete tačan odgovor na nagradno pitanje, na e-mail adresu adresar@superdete.com.

Pošaljioci prvih 5 mail-ova koji stignu nakon 18:00h osvojiće za svoje devojčice mesec dana besplatne obuke sinhronog plivanja u Klubu za sinhrono plivanje Delfin u  mesecu aprilu.

Najbolje vreme za početak treniranja je uzrast od 7-10 godina.

Pored takmičarske grupe, rekreativne master grupe, klub ima i školu plivanja tako da znanje plivanja nije uslov za upis početnica.

Treneri su kvalifikovani stručnjaci u ovoj oblasti koji se stalno usavršavaju i na taj način stvaraju najbolje uslove za razvoj i napredak umetničkih plivačica.

Nagradno pitanje: U kom sportskom centru se nalazi Klub za sinhrono plivanje Delfin ?

Klub za sinkrono plivanje Delfin

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...


Ulaznice za projekciju filma Turbo u Domu Sindikata osvojili su:

Ulaznice za projekciju filma Turbo u Domu Sindikata osvojili su:   1. Dragana Aleksovski 2. Goran Nikolić 3. Alinka Mitrović     Svi dobitnici nagrada biće e-mailom obavešteni o načinu preuzimanja karata Čestitamo dobitnicima nagrada i zahvaljujemo se ... »»


NOVOGODIŠNJA NEDELJA MUZIKE

    Fakultet muzičke umestnosti u Beogradu i Dečji kulturni centar Beograd svaki dan od 9. do 13. decembra, od 20 časova, organizuju NOVOGODIŠNJU NEDELJU MUZIKE, koja predstavlja ciklus od pet koncerata ... »»


“ Turbo “ – 10 X 2 karte za premijeru u subotu 17. avgusta u Cineplexx-u

SuperDete.com i MCF vas vode na premijeru filma Turbo u subotu 17. avgusta u Cineplexx-u. Ove subote povodom premijere filma "Turbo" u Delta City-ju je organizovana velika zabava za mališane: druženje ... »»