Kim Kardašijan predstavila ćerku javnosti

north westNajzad je javnost videla fotografiju North West, ćerke Kim Kardašijan i Kanje Vesta. Od kako se porodila, Kim praktično ni ne izlazi iz kuće, a niko sem kruga porodice nije video bebu. U par prilika, kada su bebu iznosili iz kuće, bila je prekrivena i nije se  mogla videti.

Kim i Kanje su pre nekog vremena izjavili da neće prodati bebine fotografije ni jednom magazinu, iako je procenjeno da bi za njih mogli da dobiju oko 3 miliona dolara.

U petak, 23. avgusta, Kanje je gostovao u emisiji Kris Džener, Kimine mame i tom prilikom je pored toga što je pričao svojoj vezi sa Kim i ulozi oca, pokazao publici fotografiju bebe. Kasnije je fotografija objavljena na zvaničnom Twitter nalogu emisije Kris Janner Show.

kim kardasijan

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...


Bjonse predstavila bebu u dokumentarcu

Bjonse je u subotu 16.02. gostovala kod Opre Vinfri kako bi promovisala svoj dokumentatni film "Život je sve osim sna" ("Life is all but a dream") i tom prilikom otvoreno ... »»

Alek Boldvin čeka bebu

Alek Boldvin čeka bebu

Alek Boldvin čeka bebu sa suprugom Hilariom Boldvin i to vrlo uskoro, reklo bi se po slici. Ovo će biti njihovo prvo zajedničko dete, a Alek ima sedamnaestogodišnju ćerku Ireland ... »»

Kortni Kardasijan

Kortni Kardašijan tužena za očinstvo sina

Kortni Kardašijan je dobila tužbu za utvđenje očinstva njenog sina Mejsona. Naime foto model Majkl Girgenti tvrdi je Kortin trogodišnji sin Mejson njegovo dete. On tvrdi da je upoznao Kortni na ... »»