Bjonse predstavila bebu u dokumentarcu

BionseBjonse je u subotu 16.02. gostovala kod Opre Vinfri kako bi promovisala svoj dokumentatni film „Život je sve osim sna“ („Life is all but a dream“) i tom prilikom otvoreno govorila o svom porodičnom životu, mužu (Jay-Z), i trinaestomesečnoj ćerki Blu Ajvi (Blue Ivy).

Tom prilikom, Bjonse je izjavila kako ju je majčinstvo potpuno transformisalo i da joj je ćerka omogućila da upozna samu sebe. „Moja priča je bila nekompletna i ja nisam znala zašto, ali nakon porođaja, kada sam pogledala svoje dnevnike, sve je dobilo smisao. Sada se sve povezalo i sada mogu da kažem da znam ko sam…Nisam bila kompletna dok se moja ćerka nije rodila…“

Ova dobitnica 17 Gremi nagrada, tom prilikom je otvoreno pričala i pobačaju koji je imala pre nego što je ostala trudna sa Blu Ajvi.

U dokumentarnom filmu „Život je sve osim sna“ Bjonse se predstavlja u novom svetlu, govori o svojim razmišljanjimao porodici, karijeri, detetu, životu zvezde… Film sadrži snimke iz njenog privatnog života, koje publika do sada nije imala prilike da vidi.

Pogledajte deo dokumentarca o Bjonsinom životu:

 

 

 

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

Medox u novom filmu Brad Pita

Medox igra u novom filmu Bred Pita

Medox obožava akcione filmove i dobio je malu ulogu u novom filmu World War Z, u kom igra Brad Pit. "On je veliki fan akcionih fimova i ima malu ulogu. On ... »»

Adriana-Lima sa porodicom

Adrijana Lima i Marko Jarić dobili drugu bebu

  14.09.2012. Jedna od najlepših žena na svetu, poznata manekenka Adriana Lima i njen suprug proslavljeni košarkaš Marko Jarić  dobili su novog člana porodice, devojčicu po imenu Siena (Sienna). Mala Siena je ... »»

Šakira i milan

Šakira i Milan radno provode leto

Šakira provodi leto radno u studiu, ali ne propušta ni vreme sa svojim sinom Milanom. Njena Instagram stranica je punanjegovih slika. Pre neki dan je postavila sliku na kojoj Milan u ... »»