Radionice za decu u MixerHouse-u ovog vikenda

I ovog vikedna u MixerHouse-u organizovana je aktivna zabava za sve mališane. Prošetajte do Savamale i vašim mališanima učinite vikend zanimljivijim.

 KidsSUBOTA –  NAPRAVITE SVOJU UNIKATNU MASKU

U subotu mališani će od raznih materijala praviti maske kućnih ljubimaca i slatkih životinjica koje nas okružuju. Deca će se upustiti u malu avanturu da od šarenih papira, tekstilnih materijala, perlica, končića, plastelina i flomastera, naprave unikatne maske kućnih ljubimaca.
Učešće na radionici je 250 din, odnosno 400 za dvoje dece.

NEDELJA – JAPANSKO LETO U BEOGRADUJapansko-leto-Newsletter

Nedeljom od 17h u Mikser House-u će se odvijati deo projekta „Japansko leto u Beogradu“. Deca predškolskog i školskog uzrasta moći da uče japanski jezik, ovladaju tehnikom Origami i iskuse borilačke veštine.

„Japansko leto u Beogradu“ je zajednički naziv za niz kulturno-obrazovnih događaja posvećenih ljubiteljima japanske kulture i načina života. Učešće je besplatno.

 

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...


Dečiji kulturni centar obeležava Svetski dan muzike u petak 21.06. u 19h

Dečji kulturni centar Beograd obeležava Svetski dan muzike nastupom Hora ovog centra, u petak, 21. juna, od 19 časova, na platou ispred Kulturnog centra Beograda, Trg Republike 5. Pod dirigentskom ... »»


KidsPatch 2013

I ove jeseni beogradska inicijativa posvećena razvoju kreativnih programa za decu KidsPatch će predstaviti program radionica i filmskih projekcija za najmlađe. Program će se  baviti aktivnostima iz domena dizajna, savremenog zvuka, ... »»

Svratište na svirku

Koncert za svratište – Svrati(š)te na svirku!

U Domu omladine Beograda, u nedelju 2. juna, od 19h biće održan humanitarni koncert u kojem će učestvovati tridesetak eminentnih domaćih muzičara, a sav prihod namenjen je stručnom usavršavanju dece ... »»