Avioni – Premijerno 31. avgusta u bioskopu Cineplexx Delta City u 18h

Strana 1 od 11

Iz Dizni studija nam stižu „Avioni“, akciona, animirana, komedija, avantura u kojoj glavnu ulogu ima Dasti (glas mu pozajmljuje Milan Antonić/ Dejn Kuk), dobrodušni poljoprivredni avion koji sanja o tome da učestvuje u trkama na velikim visinama. Ali Dasti nije napravljen za trke i pritom se boji visine. Zato će se obratiti vojnom pilotu Kapetanu da mu pomogne da se kvalifikuje za trku u kojoj će pokušati da pobedi Rasturača, avion koji brani titulu šampiona. Dastijeva hrabrost je stavljena na test jer će morati da dosegne visine o kojima nikad nije ni sanjao i da opčinjeni svet inspiriše da se vine u nebo. „Avioni“ poleću na jesen 2013.


Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

FROZEN crtani

Zaledjeno kraljevstvo

Zaledjeno kraljevstvo (Frozen) je nova animirana komična avantura iz Disney studija. Neustrašiva i optimistična Ana kreće u epsku avanturu sa planinskim momkom Kristofom i njegovim vernim irvasom Svenom, kako bi pronašli ... »»

Besplatno plivanje

Besplatni sportski programi – Zimski raspust

Sekretarijat za sport i omladinu će i ovog zimskog raspusta organizovati besplatne programe za vreme školskog zimskog raspusta od 3. do 10. januara i od 1. do 29. februara 2016. ... »»

Piksiji mali vilenjaci

Piksiji mali vilenjaci

Piksiji mali vilenjaci (originalno Pixies) u bioskopima od 4. februara. 2016. Piksiji mali vilenjaci su bacili kletvu na Džo Bleka nakon što je nenamerno uništio njihovo selo i povredio vilenjačkog princa ... »»


Danas vam poklanjamo karte za pozorište Duško Radović

Poklanjamo vam 2x2 karte za dečiju predstavu u Malom pozorištu Duško Radović "Ko je Loret" koja se igra u subotu u 17h, kao i 2x2 karte za predstavu "Strašne priče ... »»

pingvini sa madagaskara

Premijera i zabava – Pingvini sa Madagaskara 22. novembra

Ekipa koja je radila na sinhronizaciji filma na srpski predstavila film ,,Pingvini sa Madagaskara” u McDonald's-u Premijera 22. novembra, Cineplexx Ušće Shopping Center u 18h - Druženje u bioskopu sa glumcima koji ... »»