Premijera i zabava – Pingvini sa Madagaskara 22. novembra

pingvini sa madagaskaraEkipa koja je radila na sinhronizaciji filma na srpski predstavila film ,,Pingvini sa Madagaskara” u McDonald’s-u

Premijera 22. novembra, Cineplexx Ušće Shopping Center u 18h
– Druženje u bioskopu sa glumcima koji su učestvovali u sinhronizaciji
– Druženje sa prvotimcima KK Partizan
– Proglašenje pobednika konkursa „Pingvini sa Madagaskara – Tajni agenti u akciji”
– Plesna škola 2Hot4Stage demonstriraće pingvinšejk
Pingvini sa Madagaskara u McDonald’s restoranima
Ekipa filma koja je učestvovala u sinhronizaciji filma ,,Pingvini sa Madagaskara” Bane Zeremski, Marko Marković, Milan Antonić, Bojan Žirović, Milica Janketić, Srđan Timarov i Slobodan Stefanović i rediteljka sinhronizacije Jana Maričić danas su u McDonald’s-u predstavili film koji u bioskope širom zemlje kreće 22. novembra.

pingvini sa madagaskaraGlavnokomandujući u jatu, Bane Zeremski u ulozi Majora, kaže kako je za njega ova sinhronizacija trajala duže nego uobičajeno: ,,Rediteljka Jana je zaista imala strpljenja sa mnom, jer smo morali nekoliko puta da ponavljamo snimanje. Lik Majora mi je bio mnogo zabavan i toliko sam se smejao i uživao, da često nisam uspevao iz prvog puta da izgovorim repliku”.

Marko Marković u ulozi genijalnog Kovalskog se našalio kako nekako uvek dobija uloge likova koji neodoljivo podsećaju na njega, a Milan Antonić kao Vojnik kaže kako je bio oduševljen kada je saznao da su  ,,Pingvini sa Madagaskara” dobili priliku da zasijaju na svom velikom ekranu.
Pored super tajnih agenata pingvina, konferenciji su prisustvovali i članovi Tajne organizacije Severni vetar. Na čelu tima je podmukli vuk Agent Poverljivo kome glas pozajmljuje Srđan Timarov, a ostale članove organizacije čine i sovica Eva (Milica Janketić), medved Kaplar (Slobodan Stefanović) i foka Kratalj fitilj (Milan Antonić). Svi oni zajedno moraju da spreče ozloglašenog Doktora Oktavijana Šprica, kome glas pozajmljuje Bojan Žirović, i osujete njegov plan da uništi naš svet.

pingvini sa madagaskaraRediteljka Jana Maričić je jako zadovoljna kako je sinhronizacija protekla: ,,Film je veoma zabavan i duhovit i cela ekipa je bila sjajna i pozitivna. Mislim da će svi gledaoci biti jako zadovoljni i nadam se da će uživati koliko i mi dok smo radili na filmu.”

Druženje u bioskopu sa glumcima koji su učestvovali u sinhronizaciji
Na premijeri filma koja će biti održana u subotu 22. novembra, u okviru porodičnog dana u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center, svi prisutni imaće priliku da pozdrave glumce koji su učestvovali u sinhronizaciji, i to nakon projekcije u 16h i pre projekcije u 18h. Glumci će se družiti sa svim posetiocima bioskopa od 15h do 18h.
Druženje sa prvotimcima KK Partizan
Prvotimci KK Partizan u dobro poznatim crno-belim dresovima, pridružiće se crno-belim pingvinima na premijeri, a doći će zajedno sa sa štićenicima iz Doma za nezbrinutu decu  ,,Drinka Pavlović”, sa kojim klub ima tradicionalno izgrađeno prijateljstvo.
Proglašenje pobednika konkursa „Pingvini sa Madagaskara – Tajni agenti u akciji”
U subotu će se održati i finale konkursa „Pingvini sa Madagaskara – Tajni agenti u akciji” u saradnji sa bioskopom Cineplexx i Naxi radijom. Glumci koji su učestvovali u sinhronizaciji će proglasiti pobednika i uručiti nagradu koju poklanja Mitos Travel, a to je letovanje u Grčkoj za četvoročlanu porodicu. Deset najboljih radova biće izloženi u holu bioskopa Cineplexx Ušće Shopping Center.
pingvini sa madagaskara 5Plesna škola 2Hot4Stage demonstriraće pingvinšejk
U susret filmu Pingvini sa Madagaskara, saundtrek za film radio je čuveni muzičar Pitbul, a upravo pesma ,,Celebrate”, koju je napisao, poslužila je kao inspiracija za ples koji je stigao i u Srbiju. Major, Kovalski, Riko i Vojnik pozivaju sve ljubitelje igre, plesa i filma da se priključe plesnoj groznici pingvinšejk (penguinshake) i tako dobiju priliku da osvoje sjajne nagrade. Glavna nagrada koju je obezbedio LG je muzički stub sa mikro hifi sistemom sa auto DJ i bass blast funkcijom, a obezbeđene su i utešne nagrade za svakog ko bude poslao svoj video. Sve što je potrebno da uradite jeste da postavite svoj video na youtube na kome sami ili sa svojim prijateljima, porodicom, kolegama igrate pingvinšejk, a zatim taj link pošaljete na e-mail adresu pingvini@mcf.rs sa ličnim podacima (ime, prezime, broj telefona, mesto prebivališta). Konkurs traje od 18. do 30. novembra. Plesna grupa 2Hot4Stage pokazaće svim prisutnima na premijeri 22. novembra kako da đuskaju pingvinšejk.
pingvini sa madagaskara 4Pingvini sa Madagaskara u McDonald’s restoranima
Osim u bioskopima, Kovalskog, Vojnika, Majora i Rika moći ćete da pronađete i u McDonald’s restoranima od 28. novembra. U ekskluzivnoj Happy Meal ponudi nalazi se osam figurica inspirisanih likovima iz filma „Pingvini sa Madagaskara“ i njihovim dogodovštinama. Figurice Kovalskog, Rika, Vojnika i Majora neće biti samo zabava za najmlađe, već će biti interesantne i kolekcionarima.
Igračke Pingvini sa Madagaskara donose i novi vid zabave putem Happy Studio aplikacije za mobilne telefone i tablete. Gosti McDonald’s restorana, koji uz pomoć kamera svojih uređaja i Happy Studio aplikacije skeniraju Happy Meal igračke, ući će u zabavan svet proširene stvarnosti. U samom McDonald’s restoranu gosti će moći da rešavaju interesantne misije, otkrivaju dodatne nivoe i čak se i fotografišu sa Pingvinima. Happy Studio aplikacija dostupna je za preuzimanje za Android i iOS mobilne uređaje.

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...


Koncert učenika Škole za muzičke talente u Ćupriji- Dečji kulturni centar Beograd

Koncert učenika Škole za muzičke talente u Ćupriji održaće se u Dečijem kulturnom centru Beograd, Takovska 8, u četvrtak, 5decembra, u 19 časova. Ulaz je slobodan. Na konceru će muzički talenti ... »»


GROZAN JA 2 – Premijerno 27. septembra u Cineplexx-u

Svetski blokbaster „Grozan ja“, studija Universal i Illumination Entertainment, oduševio je publiku celog sveta 2010. godine, zaradio 540 miliona dolara i postao 10. najveći animirani film u američkoj istoriji. Ove ... »»

Snupi film

Snupi i Čarli Braun: Film o Klinjama 3D

Da li vam zvuče poznato imena Snupi, Čarli Braun, Lusi, Lajnus, Pepermint Peti? Verovali ili ne, prošlo je već 35 godina od njihovog prvog pojavljivanja. Glavni junaci jednog od najpopularnijih ... »»