Druženje sa Skylandersima

Strana 1 od 9

Prošlog vikenda u galeriji Ozon organizovano je druženje sa Skylandersima. Pogledajte kako su se mališani zabavili družeći se sa svojim omiljenim junacima.

 

 

 

 

 


Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...


KidsPatch na festivalu NOVO DOBA u sredu 29. maja u Kulturnom centru Rex

I ove godine KidsPatch, u saradnji sa Festivalom Novo Doba, organizuje radionicu za decu iz oblasti stripa, ilustracije i grafičke umetnosti u Kulturnom centru REX. U okviru, četvrtog po redu,festivala nesvrstanog ... »»


Vodimo vas na projekciju filma Grozan ja 2

Ovog vikenda SuperDete vas vodi na projekciju filma Grozan ja 2   Delimo vam 5x2 karte za projekcije u petek i 5x2 karte za projekcije u subotu. Uskoro ćemo vas obavestiti i kako, ... »»


I danas vam poklanjamo karte za Kids Fest!

Pripemili smo za vas još karata za Kids fest! Prva četiri čitaoca koja u 17h pošalju mail sa odgovorom na nagradno pitanje na adresu kalendar@superdete.com dobiće po dve karte za projekcije ... »»

Ledeno doba 5 - "Veliki udar"

Ledeno doba 5 – „Veliki udar“

Peti nastavak kultnog serijala „Ledeno doba: Veliki udar“ u bioskope stiže 14. jula 2016. „20th Century Fox“ i „Blue Sky Studio“ nakon nedavne premijere animiranog filma „Snupi i Čarli Braun: Film ... »»

Borsko kulturno leto

Borsko Kulturno Leto 2013

U toku je Borsko Kulturno Leto, manifestacija koju tradicionalno organizuje ustanova Centar za kulturu opštine Bor. Svi programi počinju u 19:00 sati na platou Doma kulture ili u amfiteatru. Određeni programski ... »»