I danas vam poklanjamo karte za Kids Fest!

Gospodin-Mesec-1Pripemili smo za vas još karata za Kids fest!

Prva četiri čitaoca koja u 17h pošalju mail sa odgovorom na nagradno pitanje na adresu kalendar@superdete.com dobiće po dve karte za projekcije filmova u Domu Sindikata – film Gospodin mesec koji je na programu sutra 17.10. u 15.30 i film Konj na balkonu, koji su na programu takođe sutra u 17.30h oktobra u 15.30h.

Nagradno pitanje glasi:

Ko je ambasador ovogodišnjeg Kids Festa?

Očekujemo vaše odgovore

„Gospodin Mesec“ je nemački animiran film zasnovan na istoimenom bestseleru za decu. Dosađujući se, gospodin Mesec na repu zvezde padalice stiže na planetu Zemlju. Uživao je u istraživanju nove planete, stvorenjima, čudima i mestima na njoj. Ali, nije sve baš sjajno – njegovo odsustvo sa neba je uzrokovalo da nijedno dete na svetu ne može da zaspi. Pošto ga je predsednik pronašao, udružuju se i smišljaju plan da gospodina Meseca vrate na nebo. Ovaj film obišao je veliki broj svetskih filmskih festivala posvećenih kinematografiji za decu, i osvojio brojne nagrade. Ovaj film, zasnovan na istoimenom svetskom bestseleru, je visokobudžetna fantazija za decu u stilu kultnih filmova za odrasle – „Edvarda Makazorukog“, „Panovog lavirinta“, i ostvarenja Terija Gilijama.

Konj-na-balkonu„Konj na balkonu“ je zabava spakovana u film koji ohrabruje decu da šire svoje vidike, istražuju, prihvataju neobične stvari, i postavljaju pitanja, a odrasle uči da razmisle pre nego što na ova pitanja odgovore. Mika i Dana su veoma različiti, ali postaju prijatelji. Njihovi životi potpuno će biti promenjeni kada jedne zimske noći na komšijskom balkonu otkriju konja. Oni kreću u niz ludih avantura kako bi spasili konja pre nego što bude kasno.

 

Vaš SuperDete tim

 

 

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

potraga za blagom

Potraga za blagom na premijeri filma Ted-izgubljeni pustolov 3D

Povodom premijere komične 3D avanture Ted - izgubljeni pustolov, 27. aprila u Food Court-u "Ušće Shopping Center-a" od 12 do 14h biće organizovana Potraga za blagom, a na projekciji filma ... »»

Kung Fu Panda 3

Novi Kung Fu Panda 3 3D

Najpoznatiji animirani panda, Po, vraća se na velike ekrane sledeće godine u najvećem i najsmešnijem filmu do sada! Novi trejler studija 20th Century Fox otkriva lik Poovog pravog oca, ali i ... »»

Predsajamsko druženje u Shopping Centru STADION

Predsajamsko druženje u Shopping Centru STADION

Svečano predsajamsko druženje sa mališanima i njihovim roditeljima održaće se 26. oktobra od 17 – 20 časova u shopping centru „Stadion“. Ulaz je besplatan kao i na XII Campina puddis ... »»