Pozorište lutaka završava pozorišnu sezonu u nedelju 30. juna

Radoznalo slonce 3Pozorište lutaka završava pozorišnu sezonu izvođenjem predstave Radoznalo slonče u nedelju, 30.juna, u 11:30h.

Radoznalo slonče:

Nekada davno svi slonovi su imali majušne  noseve… ali to je promenio, jednom i zauvek, jedan mali radoznao slon i sada svi slonovi imaju duge noseve. Ova predstava je muzički spektakl (gotovo kao mjuzikl), puna ritma i plesa. Posebnu čaroliju i lepotu igre čine lutke.

Igraju: Nataša Ristić, Marija Cvetković, Srđan Miljković, Davorin Dinić, Mirjana Đorđević, Tatjana Milenković

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...


Radionice za decu u MixerHouse-u ovog vikenda

I ovog vikedna u MixerHouse-u organizovana je aktivna zabava za sve mališane. Prošetajte do Savamale i vašim mališanima učinite vikend zanimljivijim. SUBOTA -  NAPRAVITE SVOJU UNIKATNU MASKU U subotu mališani će od ... »»

U petak počinje Dečiji Sajam

U petak počinje Dečiji Sajam !

U petak počinje dvanaesti CAMPINA PUDDIS dečiji sajam, koji će trajati od 01. do 03. novembra na Beogradskom sajmu u hali 3. Ulaz je besplatan, a organizatori su pripremili dosta iznenađenja ... »»


Danas delimo karte za film Vitez Rasti u bioskopu Cineplex – Delta City

Sutra vas vodimo u bioskop Cineplex! Prva dva čitaoca koja danas u 17h pošalju mail na adresu kalendar@superdete.com sa odgovorom na nagradno pitanje, dobiće po dve karte za projekciju animiranog filma ... »»