Radionice za decu u MixerHouse-u ovog vikenda

I ovog vikedna u MixerHouse-u organizovana je aktivna zabava za sve mališane. Prošetajte do Savamale i vašim mališanima učinite vikend zanimljivijim.

 KidsSUBOTA –  NAPRAVITE SVOJU UNIKATNU MASKU

U subotu mališani će od raznih materijala praviti maske kućnih ljubimaca i slatkih životinjica koje nas okružuju. Deca će se upustiti u malu avanturu da od šarenih papira, tekstilnih materijala, perlica, končića, plastelina i flomastera, naprave unikatne maske kućnih ljubimaca.
Učešće na radionici je 250 din, odnosno 400 za dvoje dece.

NEDELJA – JAPANSKO LETO U BEOGRADUJapansko-leto-Newsletter

Nedeljom od 17h u Mikser House-u će se odvijati deo projekta „Japansko leto u Beogradu“. Deca predškolskog i školskog uzrasta moći da uče japanski jezik, ovladaju tehnikom Origami i iskuse borilačke veštine.

„Japansko leto u Beogradu“ je zajednički naziv za niz kulturno-obrazovnih događaja posvećenih ljubiteljima japanske kulture i načina života. Učešće je besplatno.

 

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

proslava nove godine za decu

Trg Bajki – Novogodišnji program za decu

Trg bajki na kome će se, u okviru novogodišnje manifestacija „Beogradska zima”, svakodnevno, do 15.01.2016. igrati srpske narodne i bajke braće Grim namenjene deci, ali u odraslima,  otvoren je 15.12.2015 na platou ... »»


DKC Majdan organizuje besplatnu radionicu trčanja

Dečiji kulturni centar “Majdan” i sportski klub Running u toku oktobra upisuju prvu generaciju dece u školu trčanja. Od oktobra do kraja školske godine, treninzi će se odvijati dva puta ... »»


Radost Evrope u DKCB-u od 2. do 5. oktobra

Dečji kulturni centar Beograd, pod pokroviteljstvom Gradske uprave grada Beograda, organizuje od 2. do 5. oktobra 2013. godine 44. Međunarodni susret dece Evrope „ Radost Evrope ”. Tokom trajanja manifestacije ... »»