„Dan otvorenih vrata“ za decu na Adi Ciganliji

Berlitz škola stranih jezika, organizuje u četvrtak, 13. juna u 18 sati na Adi Ciganliji, druženja sa roditeljima i decom  pod nazivom „Dan otvrenih vrata za decu“.

Druženje počinje ispred Veslačkog kluba Crvena Zvezda gde će, ove godine, treći put za redom, biti organizovan Letnji kamp za decu.

Za decu su pripremljeni i specijalni programi  demosntracije aktivnosti i muzičke ritam radionice na engleskom jeziku.

Ovo će biti lepa prilika da upravo na mestu održavanja Letnjeg kampa, roditelji dobiju neophodne informacije o organizaciji Kampa i dečijim radionicama, a imaće i mogućnost da pogledaju gde bi deca bila smeštena tokm boravka u Kampu!

Više informacija na www.berlitz.co.rs

„Dan otvorenih vrata“ za decu na Adi Ciganliji

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

Trejsi Biker

Poklanjamo knjige za decu – Trejsi Biker u glavnoj ulozi

Povodom 2. aprila, Međunarodnog dana knjige za decu, izdavačka kuća ODISEJA i SuperDete vam poklanjaju 5 knjiga za mališane. Knjigu "Da li ste vi žaba?" dobila je Teodora za odgovor: "Pozorišna ... »»

na-vrh-jele-na-dnu-bora

„Na vrh jele, u dnu bora“ – donatorska priredba

Donatorska priredba za decu "Na vrh jele, u dnu bora" u Kulturnom centru Rex Povodom inicijative ,,Zelene škole'', Ekoist kreativna mreža i Eko-musketari iz OŠ „Drinka Pavlović" organizuju donatorsku priredbu u ... »»

Zašto nisam pojeo mog tat

“ Zašto (ni)sam pojeo svog tatu “ od 9. aprila u bioskopima!

Sinhronizovana animirana komedija „Zašto (ni)sam pojeo svog tatu“ vraća nas u period pre dva miliona godina, kada je odmah nakon ručka, mladi primat po imenu Edvard pao sa stabla. ... »»