“ Zašto (ni)sam pojeo svog tatu “ od 9. aprila u bioskopima!

Zašto nisam pojeo mog tat Sinhronizovana animirana komedija „Zašto (ni)sam pojeo svog tatu“ vraća nas u period pre dva miliona godina, kada je odmah nakon ručka, mladi primat po imenu Edvard pao sa stabla. Kako bi preživeo, Edvard se uspravlja i izmišlja hodanje na dve noge, a nakon nekog vremena udvostručuje svoju genijalnost – izmišlja vatru, lov, moderne stanove, ljubav i nadu…Publika će biti u prilici da uživa u Edvardovim avanturama od 9. aprila u bioskopima širom zemlje.

Animirani film neobičnog naziva „Zašto (ni)sam pojeo svog tatu“ (Pourquoi j’ai pas mangé mon père), producirao je tim filma nagrađenog Oskarom “Beleville Rendezvous”.

Radnja filma je nastala na osnovu engleskog romana “Evolution Man”, a prikazuje borbu male grupe primata u severnoj Africi dok pokušavaju da drže korak ispred majke prirode. Grupa praistorijskih ljudi ima mnogo istih briga koje imamo danas: pronalaženje savršene pećine za celu porodicu (nadajmo se bez medeveda), čuvanje uspešnog braka i sastavljanje kraja sa krajem kada “Tata” slučajno zapali obližnju šumu.

U ovom jedinstvenom, maštovitom i interesantanom ostvarenju bioskopska publika širom zemlje biće u prilici da uživa nesmetano od 9. aprila, jer je film „Zašto (ni)sampojeo svog tatu“ sinhronizovan na srpski jezik.

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

pingvini sa madagaskara

Premijera i zabava – Pingvini sa Madagaskara 22. novembra

Ekipa koja je radila na sinhronizaciji filma na srpski predstavila film ,,Pingvini sa Madagaskara” u McDonald's-u Premijera 22. novembra, Cineplexx Ušće Shopping Center u 18h - Druženje u bioskopu sa glumcima koji ... »»

Transfuzija-Skylanders

Dok vaše dete spašava čarobni svet Skylands Vi spasite nečiji život

Institut za transfuziju krvi Srbije u saradnji sa ComputerLand-om organizuje akcije dobrovoljnog davanja krvi 1. i 8. avgusta. Tokom leta smanjene su rezerve krvi, zbog čega se mnoge operacije odlažu. Menadžment ... »»

deda mraz usce

Škola za Deda Mraza u Ušću

Najrenomiranija Škola za Deda Mraza biće organizovana u Ušće Shopping Centru od 2. decembra 2015. do 15. januara 2016. godine za sve klince koji požele da proniknu u tajne veštine ... »»