Dečija soba za male vile

Strana 1 od 14
Dečija soba za male vile 1

DEČIJA SOBA ZA MALE VILE

 

Nije uvek lako izabrati najbolje i najlepše za dete jer ono brzo raste i menja se. Isto tako brzo menja ukus želje pa svaka nova stvar brzo postaje stara i nezanimljiva, ali jedno ostaje sigurno – sve devojčice sanjaju o vilama.

Ako imate mašte, vremena i mogućnosti, sobu svoje devojčice možete pretvoriti u pravo vilinsko gnezdo iz bajke.

Drvo u prirodnoj veličini, kućica za ptice, lampe u obliku cvetoća i pečuraka…, sve je tu da stvori fantastičan ambijent.

Naravno, glavna boja je roze i odlično se uklapa sa svim detaljima.

 


Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

Sa bebom na plaži – Šta sve treba poneti?

Sa bebom na plaži – Šta sve treba poneti?

Prvi boravak sa bebom na plaži je zadovoljstvo za sve mlade roditelje, ali se za to treba pripremiti i dobro organizovati. Pored redovne torbe za plažu u kojoj nosite Vaše stvari, ... »»

drugi razred

Drugi razred – nastavni predmeti

Obavezni predmeti: 1. Srpski jezik (5 časova nedeljno, 180 godišnje) - cilj nastave srpskog jezika je da učenici ovladaju osnovnim pravilima srpskog književnog jezika, na kojem će se usmeno i pismeno pravilno ... »»

soba za bebu

Soba za bebu

Pre nego što beba dođe na svet, većina roditelja se potrudi da sobu, u kojoj će beba spavati, prilagodi novoj situaciji. Imajte u vidu da je značaj, koji ima soba ... »»


Strana tela nosa kod dece

Strana tela nosa predstavljaju relativno čest nalaz u otorinolaringološkoj praksi. Pre svega ih nalazimo u dečijem uzrastu. Najčešće su to mala deca uzrasta 3-5 godina, koja iz radoznalosti ubacuju u nos ... »»

Za šta je sve dobra muzika za decu?

Za šta je sve dobra muzika za decu?

Muzika za decu je odličan način da naterate svog mališana da vrcka, ali ona, takođe može da poveća fond reči, prekine rutinu, učini zabavnim kupanje, vreme čišćenja i još mnogo ... »»