Kreveti na sprat II – još ideja…

Strana 1 od 12

Ovi kreveti na sprat su zaista na spratu! A ispod njih je stao još jedan dečiji svet.

Dva kreveta podignuta na visoku i prostranu platformu ostavila su mogućnost da dečiji prostor za igru bude veoma prostran.

Veoma praktično je i rešenje ormara, koji je ugrađen u „noge“ kreveta i služi kao glavni oslonac platforme.

 

 

 

 

Slika hgtv.com


Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

tambino sto broj pet

Ideje za dečiju sobu – edukativni dečiji nameštaj Tambino

Tambino nameštaj je nastao po ideji Džesike Koen (Jessica Kohen), koja je završila studije arhitekture na Berklay univerzitetu, a kasnije umetnost i dizajn na Stanfordu. U dobrovoljnom radu sa decom ometenom ... »»

soba za bebu

Soba za bebu

Pre nego što beba dođe na svet, većina roditelja se potrudi da sobu, u kojoj će beba spavati, prilagodi novoj situaciji. Imajte u vidu da je značaj, koji ima soba ... »»

sobno drvo za penjanje

Sobno drvo za penjanje

  KLATETRE je sobno drvo za penjanje koje priuzvodi Busk. Inspirisano je dečijim doživljajem skandinavske šume i omogućava bezbroj kombinacija koje se prilagođavaju prostoru kojim raspolažete. Klatetre je pogodan za decu uzrasta ... »»

radni-sto-m6

Radni sto za decu u malom prostoru

Radni sto, odnosno mesto na kome dete uči, uticaće na njegov stav prema učenju i radnim navikama i zbog toga je važno da, bez obzira koliko je mali prostor u ... »»

Magnet za autiće

Ideje za dečiju sobu – Magnet za autiće

Mali dečaci vole male autiće i ako imate malog dečaka verovatno imate i autiće po celoj kući. Evo je dne zanimljive ideje kako da lako orgazujete autiće, a da pri tom ... »»