Čuvari tajnog kraljevstva

Cuvari-tajnog-kraljevstvaObjavljen je prvi sinhronizovani trejler za očaravajuću 3D avanturu „Čuvari tajnog kraljevstva „. Junacima filma glasove će pozajmiti dobro poznati glumci: Teodora Živanović, Siniša Ubović, Marko Janketić, Marko Živić, Dragan Vujić i Aleksandar Srećković Kubura.

„Čuvari tajnog kraljevstva“ je novi projekat autora blokbastera „Ledeno doba“ i „Rio“, koji ćemo u bioskopima gledati krajem maja!

Kompjuterski animirana saga predstaviće „skriveni svet kakav još niste videli“, a u borbi koja se odvija svuda oko nas, suprotstavljene su sile dobra, koje štite prirodu, i sile zla koje žele da je unište. Jedna tinejdžerka iznenada dospeva u tajni univerzum koji naseljavaju zabavni i jedinstveni junaci. Ona mora da udruži snage sa njima kako bi sačuvali njihov i naš svet.

U originalnoj postavci, junacima su glasove pozajmili Bijonse, Kolin Farel, Džoš Hačerson i Amanda Sejfrid, a sinhronizovani trejler možete pogledati na adresi:

cuvari-tajnog-kraljevstva-1

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...


Avioni – Premijerno 31. avgusta u bioskopu Cineplexx Delta City u 18h

Iz Dizni studija nam stižu „Avioni“, akciona, animirana, komedija, avantura u kojoj glavnu ulogu ima Dasti (glas mu pozajmljuje Milan Antonić/ Dejn Kuk), dobrodušni poljoprivredni avion koji sanja o tome ... »»

FROZEN crtani

Zaledjeno kraljevstvo

Zaledjeno kraljevstvo (Frozen) je nova animirana komična avantura iz Disney studija. Neustrašiva i optimistična Ana kreće u epsku avanturu sa planinskim momkom Kristofom i njegovim vernim irvasom Svenom, kako bi pronašli ... »»

Pingvini sa madagaskara 2

Pingvini sa Madagaskara

Otkrijte tajne najčuvenijih i najurnebesnijih ptica iz tajnog sveta špijunaže. Major, Kovalski, Riko i Vojnik, prvoklasne zvezde filma ,,Madagaskar” studija DreamWorks Animation, dobili su priliku da zasijaju na svom velikom ... »»