Android aplikacija Slagalica za decu – Kids Preschool Puzzle Lite

Android aplikacija Slagalica za decu – Kids Prescholl Puzzle Lite je obrazovna i zabavna igra za decu uzrasta tri do šest godina. Aplikacija je odlična za učenje dece o rešavanju zagonetki.

Lite verzija sadrži  20 zagonetki za rešavanje.  Pro verzija, koja se plaća, ima više zagonetki. Igra je jednostavna za igranje i deci će se svideti jer je svaka slika ili zagonetka lepo izrečena u šarenim detaljima. Sve reči u igri su na engleskom jeziku, ali je igra laka za korišćenje i veoma Slagalica za decu - Kids Preschool Puzzle Lite je jednostavno shvatiti cilj igre.

Prvo se pojavljuje prikaz slike koja pripada jednoj od sledećih kategorija: životinje, hrana, prevoz, geometrijske figure, brojevi, slova, i ostalo. Da bi dovršilo slagalicu, dete treba da shvati i pronađe koji oblici idu u označene mesto i organizuje deliće da sastave jednu sliku.

Kada dete završi slagalicu, prijatan ženski glas čestitaće detetu na odličnom poslu i reći šta slika dočarava. Svaki deo je dizajniran tako da deca uživaju u uspehu. Dakle, fokus je na učenju.

Deca koja igraju ovu igru će povećati svoje kognitivne sposobnosti, vizuelne prostorne veštine, prepoznavanje oblika i motoričke veštine. Za razliku od drugih dečijih igara koje su složenije ova igra je jednostavna i laka za razumevanje.

 

Slagalica za decu - Kids Preschool Puzzle Lite

Slagalica za decu - Kids Preschool Puzzle Lite

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aplikacaiju možete skinuti ovde.

 

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

joga

Kako Joga utiče na razvoj deteta?

  Joga je zdrava i korisna za pravilan razvoj naše dece. Upoznati smo sa pozitivnim efektima joge za odrasle, dok se malo priča o tome kako ona utiče na razvoj dece. Period ... »»

Igračke za uzrast od 18-24 meseca

Igračke za uzrast od 18-24 meseca

Način na koji deca uče šta mogu da urade jeste da svuda stave ruke. Često insistiraju na tome da sama urade nešto, ali se često i podsete na to koja ... »»


Kako zaštititi malo dete od duvanskog dima

  Koliko puta ste samo bili u situaciji da boravite u prostoriji gde nekoliko ljudi puši, a Vi, iako ne pušite, imate ostećaj kao da ste popušili nekoliko cigareta, Vaša garderoba ... »»