Nove Barbie lutke – Barbie Fashionista


Nove Barbie lutkeNove Barbie lutke su najzad u prodaji!

Matel je napokon izbacio novu kolekciju Barbie lutke, u kojoj se mogu naći visoke, niske, vitke i zaobljene lutke. Ova kolekcija, koju su odavno obećavali zove se Barbie Fashionista i sastoji se od 23 nove lutke.

Svih 23 Barbie Fashionista lutke su različite i pravljene u 8 različita tona kože, 14 različitih struktura lica, 22 različite frizure, 23 boje kose i 18 različitih boja očiju.

Matel je ovime otklonio ranije kritike na račun Barbie lutki su uključivale i to što se većina devojčica teško identifikuje sa lutkama platinaste kose, bledih očiju i veoma svetle puti.

Nove Barbie lutkeNajvažnija novina kod novih Barbi lutki je svakako to što sada postoje 4 različita tipa građe tela: Visoka, Obla, Omanja i Original.
Lica novih Barbika i dalje podsećaju na svršene likove Diznijevih princeza, ali lutke različitog izgleda tela, lica, kose i kože su značajan pomak u uticaju na devojčice u prihvatanju sopstvenog izgleda.

Ono što je naročito obradovalo obožavaoce je to što Barbie fashionista lutke imaju pokretljive članke na nogama. To znači da Barbie lutke sada mogu da nose i ravnu obuću, za razliku od dosadašnjih Barbika na previsokim štiklama. Ovo, međutim nije zadovoljilo kritičare, jer su Barbikine noge ostale i dalje nešto duže u odnosu na telo.

Barbie lutke nova kolekcija

 

 

 

 

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

Igračke za decu od 2-3 godine

Igračke za decu od 2-3 godine

Sa dve godine starosti vaše dete je steklo još samopouzdanja. Tvrdoglavost, koju pokazuje, proističe iz neprekidnog sukoba, koji nastaje iz detetove želje za nezavisnošću i kontinuiranom potrebom za pomoć. Svaki ... »»


Drugarstvo – zašto je važno za decu

Drugarstvo je jedna od najlepših stvari koju će naša deca poneti iz svog detinjstva.   Za većinu nas, neka od najživljih sećanja iz najranijih dana jesu ona koja smo proveli igrajući se ... »»

Letnji spomenar

Zabava za raspust – Napravite Letnji spomenar

Raspust ponekad predugo traje - naročito za roditelje. Treba osmisliti aktivnosti za dete za svaki dan, tokom skoro 3 meseca i ima dana kada jednostavno nemate odgovor na pitanje „Šta ... »»