Knjiga o Džungli stiže 2016-te – Pogledajte trejler!

Knjiga o dzungli 2016Knjiga o džungli, film koji su različite generacije gledale u različitim verzijama, stiže u najnovijem izdanju u aprilu 2016. godine.

Inspirisan večitom knjigom Radjarda Kiplinga, film nam ovaj put donosi nove avanture Moglija, dečaka koga su odgajili vukovi.

Zbog Šir-Kan-ovih smrtonosnih pretnji, Mogli je prinuđen da napusti džunglu. U društvu pamtera Bagire i medveda Balua, Mogli kreće na putovanje u nepoznato.

Usput upoznaje razne stanovnike džungle, koji mu ne žele uvek dobro.

 

 

 

 

 

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...


NIKO 2 – U bioskopima od 21. novembra 2013.

   Mladi irvas Niko, potajno želi da pomiri svoju mamu i tatu heroja da bi ponovo bili prava porodica. Jednog dana, mama će iznenaditi Nika: upoznala je novog momka, običnog irvasa ... »»


Semijeva velika avantura 2 (3D)

Semijeva velika avantura 2 počinje kada morske kornjače i nerazdvojni prijatelji, Semi i Rej, uživaju u vodenim i peščanim čarima atola, vodeći tek izlegle mladunce, Rikija i Elu, prema moru. ... »»

Frankenvini

Frankenvini

Napomena: Recenzija sadrži elemente zapleta  filma Pas je čovekov najbolji prijatelj, a u slučaju novog filma režisera Tim Bartona (Tim Burton), ova ideja se istražuje mnogo dalje – da li dečačka ... »»