Karaoke za decu sa Alvinom

U nedelju, 20. decembra u prizemlju UŠĆE Shopping Centra održaće se dečije karaoke povodom četvrtog nastavka o dogodovštinama popularnih veverica.

ALVIN I VEVERICE: VELIKA AVANTURAKaraoke počinju u 18 časova i namenjene su deci uzrasta od 5 do 12 godina koja će zajedno sa Alvinom pevati dečije pesme i hitove pop muzike.

U novom filmu, krzneni drugari veruju da je Dejv (Srđan Timarov) odlučio da zaprosi svoju novu devojku u Majamiju. Ubeđeni da će da ih ostavi nakon veridbe, Alvin, Teodor i Sajmon pakuju kofere i kreću na put da ga spreče u tome. Imaju samo tri dana da ga zaustave ili će dobiti zastrašujućeg polubrata.
Film „Alvin i veverice:Velika avantura“ naći će se na repertoaru bioskopa Cineplexx od 24. decembra.

Žiri sastavljen od glumaca koji su učestvovali u sinhronizaciji Slaven Došlo, Marija Serdar i Niggor zajedno sa Alvinom izabraće najuspešnije izvođače koji će biti nagrađeni vrednim nagradama.

MCF MegaCom Film, Naxi Radio i ekipa sinhronizacije pozivaju sve zainteresovane da se prijave na pr@mcf.rs.
 

 

 

Ako vam se ovo dopalo, možda će vam se svideti i ...

Šetnja sa dinosaurusima 3D

Vodimo vas u bioskop: Šetnja sa dinosaurusima 3D

Vodimo vas na film Šetnja sa dinosaurusima u sredu, 25. decembra u 17:20 Prva 3 čitaoca koji danas u 20h pošalju mail na adresu kalendar@superdete.com  sa odgovorom na nagradno pitanje, dobiće ... »»


Ulaznice za projekciju filma Turbo u Domu Sindikata osvojili su:

Ulaznice za projekciju filma Turbo u Domu Sindikata osvojili su:   1. Dragana Aleksovski 2. Goran Nikolić 3. Alinka Mitrović     Svi dobitnici nagrada biće e-mailom obavešteni o načinu preuzimanja karata Čestitamo dobitnicima nagrada i zahvaljujemo se ... »»

Hrabri autić Plodi

Hrabri autić Plodi u bioskopima od 4. septembra

Film o avanturama hrabrog policijskog auta Plodija, Folksvagenove „bube“ koja rešava zamršene policijske slučajeve   Plodi je policijski auto, zadužen da čuva red u svom gradu. Sada će dobiti zadatak važniji od ... »»